Fum negru,nu se tureaza motorul !
![]() ![]() ![]() |
Fum negru,nu se tureaza motorul !
sergiucoman |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 24 October 11 From: Baia Mare ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2003
- MM 33 CMC
|
|||
mihnis |
![]()
|
![]() MeMbRu normal Group: Members Posts: 502 Joined: 2 September 07 From: Tirgu Mures ![]() |
verifica senzorul de supralimentare de pe furtunul gros de langa motor.vezi ca s-ar putea sa fie intrerupt si circuitul electric de la el.
|
--------------------
Renault
Laguna II Dinamique
2003/1,9 Dci, 88 KW,Carminat Nav
- MS xx yyy
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Verifica EGR-ul sa nu fie blocat , sau intercooler-ul spart , sau cum zicea colegul senzorul de supraalimentare sa nu aiba firele intrerupte !
|
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
sergiucoman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 24 October 11 From: Baia Mare ![]() |
azi la ora 3 ma duc la renault sa ii fac un tester original si sper sa arate care e pb...sincer si eu m-am gandit la egr,poate s-a blocat...in fine,sper sa imi arate testerul care e pb.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003
- MM 33 CMC
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
Daca e EGR-ul blocat si intercoolerul spart nu afecteaza asa mult cum trage masina( le-am avut pe ambele - vb din experienta)
In schimb senzorul... am avut odata eroare pe el si a fost jale cum tragea masina(sau mai bine zis cum nu tragea) Verifica senzorul de care zice colegul mihnis |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
- TM ...... Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
sergiucoman |
![]()
|
senzorul de supraalimentare...care este?sa stiu la ce sa ma uit...
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003
- MM 33 CMC
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
senzorul de pe furtunul ala gros de duce la galerie.
Cum te uti in motor se afla intre baterie si motor. E un furtun gros cu diametru intre 5 si 10 cm. adica cel din poza This post has been edited by postasu: 3 Jun 2013, 14:15 Attached thumbnail(s) dff271be44e60aeaca8c46387092e332_4732641_700_700.jpg ( Size: 133.66k ) Number of downloads: 163 |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
- TM ...... Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 16:16 |