mai multe probleme
![]() ![]() ![]() |
mai multe probleme
Doralin |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 15 June 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2001
- DA RK 246
|
|||
hardinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 28 October 10 From: Slobozia/Ialomita ![]() |
Ceva in genul celei din a 2-a poza am vazut atasat pe o teava de la radiatorul de caldura din interior.Cred ca este un senzor de temperatura.
|
--------------------
Renault
Laguna 1.1
1995, 1.8 RT
|
|
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
nu vreau sa te cert, dar ce cauti acolo daca nu ti minte de cand le desfaci pana le pui la loc?
prima este mufa de la lumina din torpedou, dar u nu ai asa ceva a doua este senzorul de temperatura al lichidului de racire pentru climatronic, dar nu inteleg cum ai reusit sa il scoti prin dreapta cand el trebuie pus pe stanga pe tevile care alimenteaza radiatorul de caldura din habitaclu bafta! |
--------------------
Renault
laguna
1998 1.6 16v
- DJ 84 HRB Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
Doralin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 15 June 12 ![]() |
merci mult, acum am terminat, am remontat-o toata la loc ...
mufa a 2-a asa era, de cand am cumparat-o si acum am pus-o pe teava de tur de la radiatorul din habitaclu. am schimbat termostatul si mi-am pus cotiera originala de pe ph2, greu de potrivit ... (asta era sa ma laud) acum am alta problema, imi scoate fum alb ... nivelul la ulei e 3 patratele in bord si pe joja undeva putin mai jos de jumatate. pun si un video si daca imi poate spune cineva ce ar putea avea ... sper sa nu fie garnitura de chiuloasa, ca las masina in curte pt totdeauna ... http://youtu.be/9EiLxWF6MSQ la relanti se comporta normal, apa creste la 90 de grade si scoate fum numai cand o turez(2000-5000) ... in borcanul de decantare nu am urme de ulei si nici de apa pe joja sau capacul de la ulei ... sper sa nu fie garnitura de chiuloasa ... astept pareri . meerci deci nu ma poate lamuri nimeni ce e cu fumul ala alb ... este sau nu garnitura de chiuloasa ... This post has been edited by Doralin: 2 Jun 2013, 14:35 |
--------------------
Renault
Laguna II
2001
- DA RK 246
|
|
zoli02rhi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 1 September 10 ![]() |
am si eu o intrebare de unde se lasa jos antigelu as vrea si eu sal inlocuiesc cu alt antigel parca ala vechi nu mai baga asa caldura e de vreo 5 ani cat am mai completat eu dsaca se poate sa punetzi si o poza de unde as putea sai dau drumu! multzumesc anticipat
Attached thumbnail(s) 09122012422.jpg ( Size: 537.85k ) Number of downloads: 191 |
--------------------
renault laguna 1
hatchbag
1999
- MM-07-EJY
|
|
cri8sti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.746 Joined: 29 December 08 From: Braila ![]() |
QUOTE(Doralin @ 1 Jun 2013, 21:20) ............ deci nu ma poate lamuri nimeni ce e cu fumul ala alb ... este sau nu garnitura de chiuloasa ... Pai daca nu s-au amestecat intre ele apa cu uleiul nu este de acolo, dar ai putea sa ne spui de ce ai nivelul la ulei doar la jumatate??? Nu cumva il "mananca"? Daca il mananca e clar de unde vine fumul, nu? |
--------------------
Renault
Laguna 1.6 16v + GPL (tomasetto q-box)
2006 Expression
- BR-11-PBC Un om destept rezolva problema, un om si mai destept o evita
|
|
gabriell_gh |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 29 October 13 ![]() |
Salut! Stie cineva daca se potriveste tamponul antirasturnare de Logan pe Laguna 1 2.0 benzina?
|
--------------------
Renault
Laguna 1
1994
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 15:29 |