Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Megane2004DCI, Diferite probleme

SLMshogun
post 27 May 2013, 08:28
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Buna ziua,
De cateva luni sunt posesorul unui megane 2.1 dci de 60kw si 170000km si pana acuma am rezolvat niste probleme dar am dat de altele:
1-am schimbat toate supapele de retur de la injectoare si acuma imi zice injector a controler, masina incepand sa varieze intre 800 si 1000 de turatii.
2-oglinda electrocroma si senorul de lumina nu mai merg, cu toate ca senzorul de ploaie merge ok, dar cand dau flash noaptea imi ramane faza scurta aprinsa si nu este de la sigurante deoarece le-am verificat.
3-manerul exterior stanga spate nu mai culiseaza, ramane tras in exterior si nu am reusit sa il demontez, daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi, am citi pe forum dar nu vad unde trebuie sa agat sa il demontez.
4-am schimbat bateria la cartela dar imi zice k trebuie schimbata, am incercat 5 tipuri de baterii pana acuma.
5-alarma are momente cand functioneaza si are momente cand nu functioneaza, aveti idee unde este unitatea centrala pt alarma?
6-Cum imi pot da seama daca pe rotile din spate am rulmenti cu abs, deoarece am eroare de abs in bord iar pe tester imi apare ca rotile din spate nu se afla in miscare, am verificat senzorii si sunt ok.
Va sunt foarte recunoscator pentru sfaturi si va multumesc enorm, am momente cand ma scoate din sarite masina...

--------------------
Renault Megane II 2004
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cj98czh
post 27 May 2013, 08:33
Post #2

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

Tot ce intrebi tu, este arhidiscutat deja pe forum ... nu trebuie decat sa folosesti functia SEARCH a forumului si sa te dumiresti ce si cum.

Spor!

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th August 2025 - 18:16
Dacia