Motoras Pompa Benzina, Se poate schimba?
![]() ![]() ![]() |
Motoras Pompa Benzina, Se poate schimba?
Grapinio |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 15 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 2
- cj 00 abc
2005 Symbol Fidjy
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Motorasul este montat perfect ERMETIC in interiorul pompei.
Nu poti sa faci tu montajul asta si se poate schimba doar pompa cu totul. Ansamblul este scufundat in benzina si din acest motiv este imperativ ca sa fie totul perfect ermetic. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
thisadi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 20 December 11 ![]() |
Am avut ceva tangente in trecut cu un service auto pt taxiuri, si iti pot spune ca se poate inlocui pompa de benzina ( motorasul ) de catre cineva care se pricepe, desigur. Cei de acolo foloseau de regula pompa de benzina de Cielo ( care costa in jur de 70-90 lei), de la care scoteau motorasul si il montau pe (doar din ce stiu eu, poate or fi si altele): Clio, Kalos, Astra, Solenza, Logan, Albeea. Cauta un electrician priceput, si cred ca se rezolva.
|
--------------------
Renault
-
-
|
|
Grapinio |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 15 May 09 ![]() |
Va multumesc de raspunsuri. Nu intentionez sa ma apuc eu de aceasta lucrare ci sa ma duc sa imi monteze cineva, daca se poate, cum ai spus si tu thisadi, doar motorasul. Am gasit pe forum cat ar fi o pompa de benzina cu totul, dar vroiam sa stiu daca exista piesa interschimbabila doar motorasul.
Inteleg ca trebuie facuta o potrivire a motorasului de la pompa de benzina de pe Cielo si nu de Renault, deci mai sigur ar fi pompa cu totul care ajunge intre 900-1400 RON. |
--------------------
Renault
Clio 2
- cj 00 abc
2005 Symbol Fidjy
|
|
luckas_itd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 21 April 08 From: Moreni ![]() |
Este exact cum a spus thisadi,original motorasul,din cate stiu este de provenienta bosch,merge motorasul de pe anumite opeluri,cielo,solenza etc.
|
--------------------
Renault
Clio symbol
- db-
2004,1.5 dci 65
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 23:09 |