Problema relanti/acceleratie, Tremura la relanti si ramane fara acceleratie
![]() ![]() ![]() |
Problema relanti/acceleratie, Tremura la relanti si ramane fara acceleratie
Shadows |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 22 May 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II Grandtour 135 hp 2.0 16V
2002 Privilege
|
|||
raimund23 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 22 May 13 From: Norvegia ![]() |
Buna,vreau sa primesc ajutor din partea voastra.Problemele sunt si am sa le enumar mai jos:
1.Motorul merge bine si uneori incepe sa scuture si sa mearga in trei buji 2.Am verificat bujiile dupa aceasta problema si toate sunt OK inafara de bujia 3 care o gasesc umeda.Cand este aceasta problema se aprinde martorul din bord de culoare galbena(motor). 3.Acul de la turometru scade si urca ,nu in exces dar nu mi se pare normal. Va multumesc si va rog ajutati-ma!Cu stima Raimund |
--------------------
Renault
Laguna II
- HS83782
1.8 16v 2002 automata
|
|
Shadows |
![]()
|
Buna ziua. Acum am venit cu masina de la service, unde a fost pusa pe tester. Nu s-a gasit nici o eroare la partea electrica de la motor, de asemenea mecanicul a condus-o si el cativa km , fara ca masina sa repete problema. Dupa ce am plecat , la vreo 10 km distanta de service, masina a inceput sa faca iar probleme.
Chiar nu stiu ce are sau ce as putea sa-i fac. Va rog ajutati-ma . Am uitat sa spun ca in momentul in care face probleme , nu primesc nici o eroare in bord. De asemenea masina nu scoate fum . Multumesc. Robert . 23 May 2013, 13:24: QUOTE(Shadows @ 23 May 2013, 09:26) ...plecat , la vreo 10 km distanta de service, masina a inceput sa faca iar probleme. Chiar nu stiu ce are sau ce as putea sa-i fac. Va rog ajutati-ma . Am uitat sa spun ca in momentul in care face probleme , nu primesc nici o eroare in bord. De asemenea masina nu scoate fum . Multumesc. Robert . Cineva spunea ca e posibil sa fie filtru de benzina, deoarce problema apare din cand in cand si nu mereu. Stie cineva unde se afla filtrul de benzina la acest model? Multumesc. This post has been edited by Shadows: 23 May 2013, 13:24 |
--------------------
Renault
2002 Privilege
|
|
cri8sti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.746 Joined: 29 December 08 From: Braila ![]() |
Vezi sa nu fure curent vreo bobina de inductie (nu, nu da la tester) Pentru proba sa scot pe rand (atunci cand face urat) mufele de la injectoarele de benzina, la care se schimba mersul cel mai putin acolo e problema. Nu sunt absolut sigur pe ce spun acum (nu am verificat cum vine la lag 2): filtrul este sub masina, aprox in dreptul puntii spate (urmareste conductele de benzina)
|
--------------------
Renault
Laguna 1.6 16v + GPL (tomasetto q-box)
- BR-11-PBC
2006 Expression Un om destept rezolva problema, un om si mai destept o evita
|
|
Costy_popescu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 11 September 08 From: Targu Jiu ![]() |
poate fi din bobine dar verifica si senzorul de turatie....
|
--------------------
Renault
Laguna 3 2013
2.0 dci 130 cp
|
|
Shadows |
![]()
|
QUOTE(cri8sti @ 23 May 2013, 15:07) Vezi sa nu fure curent vreo bobina de inductie (nu, nu da la tester) Pentru proba sa scot pe rand (atunci cand face urat) mufele de la injectoarele de benzina, la care se schimba mersul cel mai putin acolo e problema. Nu sunt absolut sigur pe ce spun acum (nu am verificat cum vine la lag 2): filtrul este sub masina, aprox in dreptul puntii spate (urmareste conductele de benzina) Multumesc de raspuns, am facut si testul pt bobine, scoase pe rand, de fiecare data cand scoteam o bobina, motorul incepea sa tremure dar continua sa functioneze. Cu filtrul m-am lamurit la reprezentanta Renault (in Germania)... se afla in rezervor incorporat in pompa de benzina, pretul care mi l-au dat pt schimbare pompa si ce mai trebuia plus manopera lor ajungea la 650 EURO 23 May 2013, 17:11: QUOTE(Costy_popescu @ 23 May 2013, 16:19) Multumesc, daca era defect senzorul de turatie, nu trebuia sa apara eroare la tester ? Ai cumva o poza cu pozitia lui ? O zi buna. This post has been edited by Shadows: 23 May 2013, 17:11 |
--------------------
Renault
2002 Privilege
|
|
raimund23 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 22 May 13 From: Norvegia ![]() |
Buna,ma poate cineva ajuta cu ce am scris mai sus ?Daca nu m-am facut 100% inteles ,puneti intrebari.Astept ,va multumesc.
Raimund This post has been edited by raimund23: 23 May 2013, 18:09 |
--------------------
Renault
Laguna II
- HS83782
1.8 16v 2002 automata
|
|
Shadows |
![]()
|
Salut. Dupa ce masina a fost pusa pe tester , fara sa apara erori, am ajuns acasa si am inceput sa desfac senzori si sa-i curat cu un spray pt contacte.
Seara am iesit cu masina la un mic test, problema disparuse. A doua zi, am circulat cu ea cam 10-15 km si a functionat corect(fara acele pierderi de accelerare sau relanti jucaus ![]() Astept sugestii si sfaturi in legatura cu acest martor si care ar putea fi problema. Va multumesc. Robert. 25 May 2013, 22:12: QUOTE(Shadows @ 25 May 2013, 18:35) ...doar ca dupa ce am alimentat , am apucat sa merg cam 2-3 km si in bord s-a aprins martorul Antipoluare si tanti din bord ma indruma cu tarie sa merg la dealerul Reno. Chiar daca martorul e aprins , masina functioneaza normal. Astept sugestii si sfaturi in legatura cu acest martor si care ar putea fi problema. Va multumesc. Robert. O idee ceva? Macar pt restul problemelor ? This post has been edited by Shadows: 25 May 2013, 22:12 |
--------------------
Renault
2002 Privilege
|
|
raimund23 |
![]()
|
Salut,acuma seara am iesit afara putin cu masina dupa ce am spalat-o sa fac niste ture cand a inceput din nou sa raman in 3 buji masina si sa imi faca toba de parca ar fii sport,dar incercand sa o accelerez in mers disparea si revenea la normal si precizez ca lampa de motor nu a aparut deloc,foarte ciudat.Ajutati-ma cu sfaturi de ce se intampla asta de la ce ar putea sa vina aceeasta problema.Este clar ca fiind in 3 buji tremura ,bujii schimbate noi+bobine bosch noi,care naiba sa fie problema.Daca sunt rau cu ea nu prea face
![]() ![]() Raimund |
--------------------
Renault
Laguna II
- HS83782
1.8 16v 2002 automata
|
|
cri8sti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.746 Joined: 29 December 08 From: Braila ![]() |
Nu cumva daca esti rau cu ea isi revine? Adik atunci cand incepe sa faca urat da-i vreo 2 pedale pana aproape de limitare (6000rpm) si vezi daca nu cumva isi revine.
|
--------------------
Renault
- BR-11-PBC
|
|
Shadows |
![]()
|
Salut. Dimineata am fost si am pus masina pe tester, dupa cum am mai citit si in alte topicuri, problema(martorului din bord) este de la sonda lambda. Mai precis de la prima sonda lambda, cea dinainte de catalizator. Maine urmeaza sa o schimb.
Acuma intrebarea mea este: Daca sonda nu functiona corect, problema cu acceleratia putea fi din cauza ei ? Va multumesc. O zi buna. Robert. |
--------------------
Renault
2002 Privilege
|
|
cri8sti |
![]()
|
Da. Pai in functie de ce dicteaza sonda, ecu regleaza cantitatea de bezina injectata.
|
--------------------
Renault
- BR-11-PBC
|
|
Shadows |
![]()
|
|
--------------------
Renault
2002 Privilege
|
|
Shadows |
![]()
|
Salut. Dupa schimbarea sondei lambda problema a disparut. Am facut 1600 de km fara probleme. Multumesc tuturor pentru ajutorul acordat. O zi buna.
Robert . |
--------------------
Renault
2002 Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 17:27 |