Spalare Tapiterie Auto cu Aparat Injectie-Extracti, La domiciliu
![]() ![]() |
Spalare Tapiterie Auto cu Aparat Injectie-Extracti, La domiciliu
washgreen |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 5 March 13 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
2004
- B 01 RJR
|
|||
washgreen |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 5 March 13 From: Bucuresti ![]() |
O mica precizare..pentru programari va rugam sunati cu 1-2 zile inainte. Pentru poze va rugam vizitati site-ul nostru sau pagina de Facebook afisate in anunt..Multumim!
This post has been edited by washgreen: 20 May 2013, 20:43 Attached thumbnail(s) b.jpg ( Size: 520.89k ) Number of downloads: 541 page.jpg ( Size: 718.47k ) Number of downloads: 616 |
--------------------
renault
megane
2004
- B 01 RJR
|
|
sano |
![]()
|
sano Group: Members Posts: 399 Joined: 9 August 09 From: Bucuresti ![]() |
salut,
nu ai precizat unde te gasesc cei care doresc sa vina la tine. adica... sa nu vii tu la ei. si un orar de functionare. |
--------------------
megane 2.1
hatchback
2005/1.5dci / 74kw / 101cp
- VF1 SMR205 33920325 Stiu ca sunt prost; insa cand privesc in jur, prind curaj!
|
|
washgreen |
![]()
|
Salut. Pai asta este si ideea...vin eu, momentan nu am un loc anume unde poate veni clientul, de aici si preturile mai bune fata de alte spalatorii, fara chirie ,salarii si alte cheltuieli. orarul...programarea se face la telefon, de comun acord. Se stabileste locul unde se poate face operatiunea care dureaza undeva la 3 ore, si ziua.
|
--------------------
renault
megane
2004
- B 01 RJR
|
|
washgreen |
![]()
|
|
--------------------
renault
megane
2004
- B 01 RJR
|
|
sano |
![]()
|
sano Group: Members Posts: 399 Joined: 9 August 09 From: Bucuresti ![]() |
acum o sapt si mai bine a facut si la mine scaunele fata.
Am fost foarte multumit! => il recomand! |
--------------------
megane 2.1
hatchback
2005/1.5dci / 74kw / 101cp
- VF1 SMR205 33920325 Stiu ca sunt prost; insa cand privesc in jur, prind curaj!
|
|
washgreen |
![]()
|
Multumesc mult 'Sano' pt recomandare. Rar clienti ca tine!
|
--------------------
renault
megane
2004
- B 01 RJR
|
|
washgreen |
![]()
|
Pentru curatarea interiorului ideala este o programare cu 2 zile inainte. La telefon sau pe adresa de mail. Multumesc!
|
--------------------
renault
megane
2004
- B 01 RJR
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Pentru curatare huse din piele ce materiale folositi?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
washgreen |
![]()
|
Pentru piele se foloseste solutia de curatare, o perie din par natural si lavete
|
--------------------
renault
megane
2004
- B 01 RJR
|
|
washgreen |
![]()
|
Din cauza aglomerari este indicat ca programarile sa se faca cu cateva zile inainte. Mutumim!
|
--------------------
renault
megane
2004
- B 01 RJR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 18:56 |