Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Suierat in virajul stanga

alexandru_sever
post 3 May 2013, 22:41
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare!

De ceva vreme, cand virez stanga se aude un suierat ascutit, nu mi dau seama de unde vine, pare ca de la roata; astazi am auzit suieratul respectiv si cand mergeam drept, dar pt foarte putina vreme, cateva secunde, apoi se aude normal. O sa ma duc cu ea la service dupa Paste. Ce credeti ca ar putea fi? Ar trebui sa nu mai merg cu ea pana atunci?

--------------------
Renault Clio 2011,Clio III,benzina,motor 1,2l 16V
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alexandru_sever
post 21 May 2013, 16:27
Post #2

Membru incepator

Am fost cu masina la service. Asa cum spun si legile lui Murphy, cand am fost in masina cu un mecanic renault pt a i arata ce se intampla, suieratul se auzea f slab, aproape imperceptibil pt mine si de nesesizat pt mecanic. Au pus masina si pe stand, cica totul e ok, rotile nu au joc, planetarele nu sunt atinse, mi au suflat praful depus pe discurile de frana. insa suieratul nu numai ca nu a incetat, se aude si mai tare acum, insa nu intordeauna la fel de tare, sunt momente cand il aud si la 30 km/h cand trag f putin stanga, si sunt momente cand tre sa am minim 50 km/h si trag ma sanatos stanga de volan. Pare ca se aude mai tare imediat dupa ce plec cu masina, pe masura ce merg se aude din ce in ce mai incet, dar nu e o regula. Mi e ca daca ma duc din nou cu ea la service iar nu se va auzi calumea ca sa auda si mecanicul si nu prea am timp asa sa fac mereu vizite pe la service renault. As fi recunoscator pt un raspuns. Multumesc!

PS: suieratul respectiv seamana f mult cu suieratul(scartaitul) franei ce se aude atunci cand se apasa pedala si discurile sau placutele nu sunt bine centrate sau prea uzate

This post has been edited by alexandru_sever: 21 May 2013, 16:31

--------------------
Renault Clio 2011,Clio III,benzina,motor 1,2l 16V
+
MMVI
post 21 May 2013, 17:37
Post #3

Membru autentic

From: Ilfov

Păi nu poate nimeni să îți spună de la ce ar proveni zgomotul doar din ce ai scris.
Părerea mea, mai ales că ai făcut și o verificare, e să nu îți faci probleme degeaba.

--------------------
renault clio III - B-xx-ELF 2007 1.6 16V dynamique
+
AndreiMR
post 21 May 2013, 18:43
Post #4

Membru alfist

From: Pitesti

E posibil sa fie si un rulment pe duca...zic eu. Daca nu se manifesta tot timpul, eu zic sa-l ignori pentru moment, si vezi cand incepe sa faca mai tare ce e. Alta varianta ar putea fi etrierii buclucasi, care au joc la clio 3 si care de obicei troncane la denivelari, poate la tine nu au ajuns inca sa faca zgomotul specific...

--------------------
2018 Mazda 3 G120 Challenge
2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE
EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 23:12
Dacia