Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Miros ambreiaj incins, dupa cateva escaladari de rampe inclinate bine

alexandru_sever
post 29 Apr 2013, 21:35
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare!

Am fost astazi la tara si a trebuit sa fac atat o intoarcere cat si o parcare cu spatele pe niste rampe scurte insa abrupte. mentionez ca ambreiajul nu era cuplat complet si am cam scapat motorul pe undeva pe la 4000 ture. la ultima rampa, am incercat o parcare cu spatele insa m am oprit cand prin ventilatie a inceput sa iasa un miros de metal frecat si incins. am oprit masina vreo ora ca aveam si treaba si la plecare mirosul a disparut. deasemenea am accelerat o si am vaz ca viteza urca impreuna cu turatia fara probleme vizibile.

Ar trebui sa mi fac griji in legatura cu ambreiajul? mentionez ca e prima data cand simt acest miros. sau o singura data nu e o problema?

--------------------
Renault Clio 2011,Clio III,benzina,motor 1,2l 16V
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AndreiMR
post 29 Apr 2013, 21:55
Post #2

Membru alfist

Group: Members
From: Pitesti

Poti sa stai linistit, ca nu s-a stricat. Daca nu pateste asa ceva in mod frecvent, nu se intampla nimic. Si la mine a mirosit asta iarna cand am ramas blocat intr-o groapa inghetata...inca merge smile.gif Sigur ca e bine sa eviti astfel de situatii...frana de mana il menajeaza in astfel de cazuri

--------------------
2018 Mazda 3 G120 Challenge
2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE
EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 20:36
Dacia