Clipsuri auto, Clipsuri auto
![]() ![]() ![]() |
Clipsuri auto, Clipsuri auto
alex60 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 28 November 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic 2
2007 / privilege
|
|||
malaimalait |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 744 Joined: 13 April 11 From: LUGOJ ![]() |
|
--------------------
renault
renault laguna
2002
|
|
Mihai.megane2.2002 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 24 April 13 ![]() |
Va Salut incearca la magazin de piese auto cred ca se potrivesc si cei de la logan pret recomandat 2 lei
![]() Bafta ! |
--------------------
Renault
Megane 2
2002 1.5 dci megane 2
|
|
Alexandru Costache |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 4 October 12 From: Brasov ![]() |
QUOTE(alex60 @ 28 Apr 2013, 21:23) Va rog stie cineva unde as putea gasi clipsuri bradut pentru contraaripi noroi la un Scenic 2 /2007 ? Salut, eu mi-am luat astfel de clipsuri de pe http://www.bestautovest.ro/ Ideea e sa nu te duci la Renault pentru ca o sa platesti foarte mult acolo pe astfel de clipsuri. Cred ca asa ceva te intereseaza pe tine: http://www.bestautovest.ro/agrafa-mentiner...ane-laguna.html . Toata problema e ca daca iti iei de pe net platesti si transportul, si nu prea merita doar pentru niste clipsuri. Eu mi-am luat respectivele clipsuri cand am luat si niste piese de la respectivii. Vezi ca sunt mai multe modele, si mai scumpe si mai ieftine. |
--------------------
Renault
Kadjar
2015
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
eu am gasit astfel de "clipsuri" la magazinele de piese auto de dacia.
si au o mare varietate (cel putin 7--8 modele), la preturi incepand de la 1,5 lei/buc.... bafta! |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 16:47 |