laguna2 1.9dci, geam electric nefunctional
![]() ![]() ![]() |
laguna2 1.9dci, geam electric nefunctional
adisabau |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 2 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
2005 authentic
|
|||
xplozia |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 8 June 10 ![]() |
Cauta-l pe VF1BG0, el te poate ajuta.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 PH2
2006
- brp
|
|
Lampard |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.401 Joined: 7 April 13 From: ARAD ![]() |
adisabau ce nu functioneaza?verifica sigurantele sunt 2 de 30 amperi,
|
--------------------
renault
laguna
2003 expression,1.9dci,107cp
- AR 69 ***
|
|
mihnis |
![]()
|
![]() MeMbRu normal Group: Members Posts: 502 Joined: 2 September 07 From: Tirgu Mures ![]() |
adi la actionarea de buton se aude ceva?macar o incercare de miscare sau e mut complet?
daca se aude ceva e posibil sa fie cablurile de la macara praf.caz in care gasesti kit de reparatie la userul recomandat mai sus.e ce mai buna varianta. daca nu se aude numic inseamna ca e o problema electrica. verifica butonul de pe usa soferului aferent geamului, desfa, da cu spray de contacte si la nevoie refa lipiturile.comanda principala a butonului e pe usa soferului nu pe cea a pasagerului. bafta |
--------------------
Renault
Laguna II Dinamique
2003/1,9 Dci, 88 KW,Carminat Nav
- MS xx yyy
|
|
adisabau |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 2 July 09 ![]() |
Da, se aude ceva ca o incercare de-a deschide/inchide geamul, fie ca actionez butonul de pe usa soferului sau a pasagerului.
Multumesc mult tuturor. 16 Apr 2013, 13:49: VF1BGO unde esti? This post has been edited by adisabau: 16 Apr 2013, 13:49 |
--------------------
renault
laguna 2
2005 authentic
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Daca strigi dupa un om pe forum nu va raspunde. Cauta si tu la useri, apoi user posts si il gasesti. Are si un numar de telefon intr-un post de-al lui.
E posibil sa se fi rupt o rola, sau un suport de plastic. Fuck it, il stiu pe de rost: 0763262361. This post has been edited by mircea-daniel: 16 Apr 2013, 15:37 |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
mihnis |
![]()
|
![]() MeMbRu normal Group: Members Posts: 502 Joined: 2 September 07 From: Tirgu Mures ![]() |
sau cablu rahatit......
oricum, un kit rezolva problema. |
--------------------
Renault
Laguna II Dinamique
2003/1,9 Dci, 88 KW,Carminat Nav
- MS xx yyy
|
|
costin.sandu8 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 881 Joined: 7 July 10 ![]() |
QUOTE(adisabau @ 16 Apr 2013, 13:47) Da, se aude ceva ca o incercare de-a deschide/inchide geamul, fie ca actionez butonul de pe usa soferului sau a pasagerului. Multumesc mult tuturor. <span class='edit'>16 Apr 2013, 13:49:</span> VF1BGO unde esti? Uite-l aici: http://www.reno.ro/-VAND-Kit-reparatie-mac...ml#entry3779242 Si aici: www.kit-macara.com This post has been edited by costin.sandu8: 16 Apr 2013, 22:26 |
--------------------
Renault
Laguna 2
2.0 16v Privilege 2002 costin
|
|
apache1983 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 4 October 11 ![]() |
am aceeasi problema, e de la contactul de pe partea soferului. cand vreau sa il ridic simt impulsul in geam, dar cand sa il cobor nu vrea nimic. macaraua functioneaza normal pentru ca am bagat curent pe direct pe ea.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2004
- BR-712-BP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:30 |