Cum sa faceti bec H7R din H7, Home made
![]() ![]() ![]() |
Cum sa faceti bec H7R din H7, Home made
marius2606 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 483 Joined: 16 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
- CL 10 ZCR
2002 coupe
|
|||
dezrosiori |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 21 April 13 ![]() |
interesant ce faci tu aici. bravo
|
--------------------
renault
Megane
2000
|
|
Foxer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 2 December 10 ![]() |
foarte util! Multumim frumos!
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
alexme24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 780 Joined: 23 September 09 ![]() |
Eu am H7R cumparat, nu home made si pot spune ca se vede diferenta majora intre bec normal si R. Bravo pentru tutorial
|
--------------------
Renault/Honda
Clio 2/ Accord
2004/2008 Clio 2/Accord/Civic , 2004/2008/2008 1.5 dci / 2.4 VTEC / 1.8 VTEC
|
|
Foxer |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
|
|
alexme24 |
![]()
|
Salut. Le-am luat de la un user de pe forum(daca vrei nume iti dau pe privat) care monta xenoane. I-am zis ca vreau neaparat bec R pentru ca am vazut ca nu orbesc si lumina e pusa bine pe sosea. Mai era un site, trebuie sa l caut in arhiva, o firma din buzau parca sau urziceni nu mai stiu exact care vindeau tipurile astea de bec, era undeva la 70-80 becul, cam cat am dat si eu.
|
--------------------
Renault/Honda
Clio 2/ Accord
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Spor la cumparaturi
![]() |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
Foxer |
![]()
|
multumesc frumos!
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
marius2606 |
![]()
|
Sunt foarte bune becurile acelea dar au o PROBLEMA! Vopseaua aceea trebuie aplicata in cealalta parte a becului. Sa fiu mai explicit, becul h7 se monteaza cu partea decupata in partea de sus, asta inseamna ca becurile din imaginile respective, avand vopseaua in partea de sus, nu vor mai proiecta lumina spre sosea!
BEC_H7R.JPG ( Size: 103.15k ) Number of downloads: 657 In mod normal trebuie vopsite jos pentru ca reflexia din partea de jos a oglinzii sa nu se mai reflecte spre in sus, in ochii celorlalti soferi. Si astfel de becuri sunt bune dar trebuie sa decupati si partea de jos identic cu partea de sus si sa montati becul invers fata de cum vine el! Va voi arata maine un astfel de bec taiat de mine. |
--------------------
renault
megane
- CL 10 ZCR
2002 coupe
|
|
Danmaddog |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 29 April 12 From: Sibiu ![]() |
Aici sunt mai ieftine si au si baza metalica.
|
--------------------
dacia
duster
2019-prestige
|
|
Foxer |
![]()
|
nice!
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
alexme24 |
![]()
|
@foxer 8000 k? ce naiba vrei sa vezi cu ele? eu de la cel care am luat mi-a dat de 6000K, desi eu vroiam si inca vreau de 5000K, pentru ca dau lumina aia alba. Nici cele pe care le am acum nu sunt chiar albastru, dar e un alb albastrit sa zic asa, si sincer nu prea imi place. O sa astept sa mi se arda unu din ele si apoi sa achitionez becuri H7R de 5000K
@marius pai eu asa le am vospite, in partea de jos. Singura mica problema este ca fac semiluna aia in lateralele masinii. ai vreo ideea cum putem obtura si acolo? In rest confirm ce spui, becurile astea fac o linie frumoasa la perete(nu ca niste lupe, dar foarte apropiat) |
--------------------
Renault/Honda
Clio 2/ Accord
|
|
Foxer |
![]()
|
sunt constient ca 8000K dau lumina albastruie
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
alexme24 |
![]()
|
Am inteles. te intrebam pentru ca mai am un fost coleg de facultate care pe masina de zi cu zi a avut bec de 12000K, dar el era fericit, ce puteam sa-i zicem noi.
|
--------------------
Renault/Honda
Clio 2/ Accord
|
|
Foxer |
![]()
|
@alexme24
H7R-urile tale de 6000k ..cam cat de albastru se vad?? (ca s-ar putea sa le vreau eu daca le dai la un pret bun) This post has been edited by Foxer: 12 Nov 2013, 18:24 |
--------------------
-
-
-
|
|
flaviu_n |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 14 February 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
cum se manifesta xenoanele vostre?
am inteles ca pe soseaua uda nu mai vezi nimic cu ele? (sa le folositi sanatosi) |
--------------------
Renault
Megane
- Cj26VNC
1999 Fara evenimente
[COLOR=red]Renault Megane I RXT 1.6 1,6 V[/COLOR] |
|
Foxer |
![]()
|
QUOTE(flaviu_n @ 13 Nov 2013, 22:43) cum se manifesta xenoanele vostre? am inteles ca pe soseaua uda nu mai vezi nimic cu ele? (sa le folositi sanatosi) Daca te referi la xenoane privind modul general; eu am pe Opel Astra H de 4 ani, si sunt extrem de multumit, inclusiv pe ploaie. Nu am faruri cu lupa. Am h7 de 6000k - 35W. Ma gandesc de mult sa le schimb cu H7R. Daca gasesti, iti recomand sa cumperi de 5000K. Pt sfaturi/detalii suplimentare, intreaba. |
--------------------
-
-
-
|
|
alexme24 |
![]()
|
Problema e ca de 5000 K h7r eu nu prea am gasit. Foxer scuze, dar nu am mai vazut ca ai postat. Intre timp mi s-a ars un bec(mi se pare cam suspect tinand cont ca nu prea le-am folosit asa mult si doar in 9 luni sa cedeze e ceva cam dubios) si am trecut la philips blue vision ultra.
|
--------------------
Renault/Honda
Clio 2/ Accord
|
|
Danmaddog |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 29 April 12 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(marius2606 @ 14 Apr 2013, 07:48) Modificarea am făcut-o de o lună și jumătate dar am așteptat să văd dacă am probleme cu tăblița și cu vopseaua de pe ea, dar în afară de puțini vapori în primul minut de funționare al becurilor, când este necesar să nu montați capacul lor din spate pentru a avea loc să ventileze, nu am avut probleme și nici nu am mai primit vreun "flash". @marius2606 poti pune te rog o poza cu masina indreptata catre un zid sa vedem si noi cum lumineaza? Cu se imprastie lumina? Eu am H7R cumparate, dar nu-mi place cum da lumina (sunt putin deranjante), desi nu am primit nici eu "flash". Deocamdata le-am dat jos si merg pe halogen. Daca fascicolul e mai bun ma apuc si eu de modificari sa vad cum e asa pe varianta facuta de tine. |
--------------------
dacia
duster
2019-prestige
|
|
Fluence |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 30 December 09 ![]() |
Salut,
Intrebare: H7R si pe faza lunga si pe scurta sau H7 pe una si H7R pe alta ? Chiar daca faza scurta are capacelul acela din far in capul becului, tot H7R? Deci": H7 pe care faza si H7R pe care faza? Multumesc anticipat |
--------------------
RENAULT
FLUENCE
2009//1,5 dci 85 CP/Expression
|
|
marius2606 |
![]()
|
Chiar as dori sa-i fac o poza langa un zid dar, stiu ca pare foarte greu de crezut, in acest moment nu am nici aparat foto si nici vreun smartphone performant.
Becurile modificate sunt pentru faza scurta, nu ar avea niciun rost sa le faci asa pentru faza lunga! |
--------------------
renault
megane
- CL 10 ZCR
2002 coupe
|
|
felixneagu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 273 Joined: 17 September 08 From: Galati ![]() |
Salutare...am si eu o intrebare. Becul xenon H7 este un pic mai lung decat un halogen, sau mi se pare mie? Incape in far fara sa loveasca in ciuperca din capul becului? Sau trebuie scoasa acea palarie?
|
--------------------
Renault
Megane Classic 1.6, 16v
- Galati
2003
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Incape fara probleme.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 21:56 |