Bazait ciudat
![]() ![]() ![]() |
Bazait ciudat
don_alessio |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 22 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2001
|
|||
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
nu se aude cumva vreun huruit?
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
ccoto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 22 April 09 From: Navodari ![]() |
Poate ai agatat ceva pe sub masina. Urc-o pe un elevator sau o rampa si fa o inspectie. De asemenea, verifica sa nu ai un cauciuc cu defect.
|
--------------------
Renault
Kangoo
1.9D 2003, 1.5 dCI 2006
- CT07KZM
|
|
don_alessio |
![]()
|
Nu am agatat nimic, tocmai a fost pe elevator si nu se vede nimic, cauciucurile sunt ok, jentile sunt la fel tocmai ce le-am aranjat.
Amortizoarele sunt curate in etrieri nu ating ca jentile sunt originale. Zgomotul incepe cand am peste 15-20 km/h si este ca si cand cauciucurile ar atinge ceva (si apare si o vibratie) iar cand iau viraj la dreapta nu se mai aude nimic, zici ca dispare atingerea. cand este viraj la sanga zgomotul se aude la fel ca la mersul drept. deci doar cand virez la dreapta nu se mai aude nimic, in rest un bazait si o vibratie. |
--------------------
Renault
Megane
2001
|
|
ovidiu_motoc_SB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 16 January 13 From: Sibiu ![]() |
Rulment? Planetara? le-ai verificat?
|
--------------------
Renault
Megane 1.4 16V
1999 RXE
- SB10GBP Be open-minded.
Cunostinte "basic" de mecanica. Ajut cu placere. |
|
morta_lis_18 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 15 October 11 ![]() |
eu cred ca un rulment este de vina,incearca sa asculti cu atentie de unde vine acel zgomot.la mine huruie rulmentul stanga spate la viraj dreapta,trebuie sa il schimb dar nu prea am avut timp...
|
--------------------
renault
megane
2000
|
|
zolijuve |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 27 May 08 From: Satu Mare ![]() |
Cel mai probabil ai o problema cu rulmentii spate. Aceleasi "simptome" am avut si eu. La o viteza de >20km/h se auzea un huruit. Recomand schimbarea acestora pe ambele parti!
|
--------------------
Renault
Megane 1.9 dTi (59kW) Expression Hatchback
2001
|
|
don_alessio |
![]()
|
Se pare ca rulmentul dreapta spate face asa urat, am fost la un prieten mecanic care a ridicat-o pe cric si a vazut ca huruie rulmentul. Deci trebuie schimbat cel putin ala daca nu amandoi rulmentii pe spate.
Multumesc frumos pentru raspunsurile prompte. |
--------------------
Renault
Megane
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 19:56 |