Ridicare colet extern
![]() ![]() ![]() |
Ridicare colet extern
cityrush2007 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 7 April 13 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2007
- AG89ZBX
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Te duci la oficiul vamal cu actele, buletin, permis si cu "factura" de la paypal. Daca ceea ce ai cumparat nu depaseste 10 euro, nu platesti nimic. Daca depaseste 10 euro... lasa si tu 5-10 lei la nenea ala de acolo, ca intelege el
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.331 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Recent mi-a sosit un colet din China ... nu mi l-au dat pana nu am obtinut certificatul EORI de la vama ... o gramada de acte de completat ... coletul a venit cu TNT-ul ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Salut cj98czh
Dar ce ai cumparat daca nu sunt foarte indiscret? Tipul de la Oficiul 16 te-a pus sa apari cu acte? Eu am ridicat de acolo proiectoare, faruri pentru Lancer, saptamana trecuta un pachetel cu ceva montaje electronice in el si nu mi-a zis nimic. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Mie coletele din china mi-au venit la usa, cu DHL si TNT, iar cele din europa cu GLS. Cat am dat, atat o facut in toate cazurile.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La Cluj e alta posta
![]() Si in Bucuresti se intimpla sa ti-l aqduca la usa sau sa te frece pe la vama. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.331 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mai TNT-ul m-au pus sa fac ... ideea este ca de platit nu am platit nimic in plus, dar ca am completat N+1 acte ca sa-mi dea coletul, printre care si certificatul EORI. .. asta este ... macar de acum incolo daca mi-l cere il am ..
Am comandat o sursa de alimentare pentru un media player Popcorn. Piesa a fost 27 USD si transportul 30 used ... ![]() This post has been edited by cj98czh: 8 Apr 2013, 12:29 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
cityrush2007 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 7 April 13 From: Pitesti ![]() |
Sper sa-mi dea coletul doar cu permisul sau eventual cu buletinul expirat,cat despre chitanta de la paypal am sters-o de pe mail,produsul a costat 26 de dolari
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2007
- AG89ZBX
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Nu conteaza, daca ai sters mailu. Intra pe paypal.com, te loghezi si uita-te la history sau cva de genu.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
cityrush2007 |
![]()
|
Dar valoarea lui nu e trecuta la ei intr-o evidenta ? Nu vad care mai e rostul sa ma duc eu cu chitanta,oricum nu le zic pretul adevarat,e doar o trusa de machiaj pentru prietena
This post has been edited by cityrush2007: 8 Apr 2013, 14:50 |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2007
- AG89ZBX
|
|
cityrush2007 |
![]()
|
Caz rezolvat: m-a costat 2 lei, probabil taxa de magazinaj si pe buletin nici macar nu s-a uitat la data expirarii
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2007
- AG89ZBX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 13:24 |