Identificare piese
![]() ![]() ![]() |
Identificare piese
alybv |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 20 January 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna ll
2004 dinamique
|
|||
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
In prima poza este furtunul care pleaca de la epurator la galerie( pe el ai si senzorul de supraalimentare).
Si in a doua poza este epuratorul de gaze. De la epuratorul de gaze pleaca un furtun care se leaga la furtunul de la filtrul de aer. Furtunul de la filtrul de aer duce in capul turbinei. |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
- TM ...... Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
alybv |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 20 January 11 ![]() |
Ok,si daca merg la un magazin de piese auto cum cer?Scuza-mi intrebarea un pic prosteasca insa nu sunt nici angajatii de acolo mecanici si nu prea inteleg cand le ceri ceva.ma refer la furtunul ala gros ca epurator de gaze am inteles.
|
--------------------
Renault
Laguna ll
2004 dinamique
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Tubul acela gros de plastic care are senzorul de supraalimentare pe el , face legatura intre intercooler si galeria de admisie ( nu are treaba cu epuratorul de gaze ) !
|
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
da furtunul cu senzorul de supraalimentare nu are legatura cu epuratorul de gaze. epuratorul iti spun eu ca te costa 180 ron la reprezentata reno. Am intrebat pentru mine. furtunul nu stiu. mai bine cauta la dezmembrari
![]() |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
- TM ...... Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 17:33 |