Vibratie Carcasa filtru de aer, Zgomot enervant
![]() ![]() ![]() |
Vibratie Carcasa filtru de aer, Zgomot enervant
Dj_captainu |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 362 Joined: 14 June 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 , 1.9DCI, 120CP
- IL-16-RYN Laguna 2 Dynamique
|
|||
Tamas_Lorand |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 22 December 11 ![]() |
Si eu m-am intalnit cu problema asta. La mine toata tubulatura dintre filtrul de aer si turbina vibreaza in ultimul hal cand sunt pe relantiu. Si tot asa la anumite turatii avea un zornait enervant.
Eu am desfacut carcasa filtrului (cu ocazia asta am si curatat toata tubulatura de mizerii ![]() ![]() This post has been edited by Tamas_Lorand: 18 Mar 2013, 19:06 |
--------------------
Renault
Laguna
Mk II, 2007, Privilegé, 2.0 dCi 110kw / 150 HP
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
la mine vibreaza furtunul care aduce aer in carcasa respectiva.
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
ionutz_vly |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 4 June 08 ![]() |
si eu am o vibratie dar in partea dreapta. precizez nu e bucsa suport motor
|
--------------------
renault
laguna 2
2003
- bz_80_vly
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Vibratia in zona conductei de plastic de la filtru aer intervine din cauza ca sunt cateva piese(4 buc)care nu sunt bine fixate intre ele.
Cu cateva surubele autofiletante se rigidizeaza ansambul si se rezolva problema zgomotului...garantat. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
victor cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Da,asa este,peste tot pe unde imbinarea este realizata prin clipsare cu aripioare dintr-alea din plastic,se baga cate un autofiletant,asa am rezolvat problema la un papuc diesel
|
--------------------
renault
LagunaII 1.8,16v
2003limousine
|
|
akysor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 17 January 13 ![]() |
salutare,
la mine cand i au picioarul de pe acceleratie si revine acul de la trm inapoi spre 900 tr se aude un zgomot ciudat de pe la filtru,o fi suportul de la filtru deslocata? |
--------------------
renault
laguna
2001 expresion
- AK 412 HA
|
|
siriteanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 748 Joined: 19 May 11 From: Iasi ![]() |
eu am desfacut o data carcasa aia neagra de dinainte de filtrul de aer.
am pus mana acolo, simteam ca trage aer, dar, cand mana mea etansa maxim acolo, incepea sa traga aer pe la cutia filtrului, chiar pe acolo pe unde se strange in suruburi. e normal ??? This post has been edited by siriteanu: 20 Jul 2013, 11:55 |
--------------------
Renault
Laguna II Ph II 1.9 Dci 96KW
Dynamique 2006
-
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Normal ar trebui sa fie cat mai etans , pentru a nu patrunde in motor praf sau alte impuritati . Poate nu este pozitionat corect filtru de aer si nu permite capacului sa se stranga bine !
|
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:09 |