sunet ciudat motor
![]() ![]() ![]() |
sunet ciudat motor
mugur_mugurel |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 389 Joined: 20 December 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III
2008 2.0 150 cp fara dpf
|
|||
cri8sti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.746 Joined: 29 December 08 From: Braila ![]() |
In primul filmulet se aude izolatia fonica de la galerie (un scut peste galerie - de obicei se rupe in jurul surubului/suruburilor - desfaci surubul, pui o saiba lata, strangi la loc si s-a rezolvat)
In al doi-lea filmulet nu aud ce auzi tu ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.6 16v + GPL (tomasetto q-box)
- BR-11-PBC
2006 Expression Un om destept rezolva problema, un om si mai destept o evita
|
|
mugur_mugurel |
![]()
|
@cri8sti: m-am uitat la tabla, nu e de acolo. ar mai fi de adaugat o trepidatie a motorului cam din doua in doua secunde, iar relanti-ul nu variaza cu mai mult de 10-20 rpm, date preluate din ddt2000. garnitura de la clapeta de acceleratie am schimbat-o recent si nu cred sa fie din cauza ei.
6 Mar 2013, 09:40: @cri8sti: m-am uitat la tabla, nu e de acolo. ar mai fi de adaugat o trepidatie a motorului cam din doua in doua secunde, iar relanti-ul nu variaza cu mai mult de 10-20 rpm, date preluate din ddt2000. garnitura de la clapeta de acceleratie am schimbat-o recent si nu cred sa fie din cauza ei. This post has been edited by mugur_mugurel: 6 Mar 2013, 09:40 |
--------------------
Renault
Laguna III
2008 2.0 150 cp fara dpf
|
|
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
eu aud pompa de apa uruind, verific-o pana nu rupi distributia
daca bu este pompa de apa bat axele cu came, daca poti pune o filmare un pic mai lunga si tinuta 10- 15 sec la 3000-4000 ture si iti spun exact bafta! |
--------------------
Renault
laguna
- DJ 84 HRB
1998 1.6 16v Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
mugur_mugurel |
![]()
|
QUOTE(katalyn03 @ 6 Mar 2013, 19:05) eu aud pompa de apa uruind, verific-o pana nu rupi distributia daca bu este pompa de apa bat axele cu came, daca poti pune o filmare un pic mai lunga si tinuta 10- 15 sec la 3000-4000 ture si iti spun exact bafta! Voi pune maine un alt film dar oricum pe calculator nu se aude la fel cum se aude pe tel sau in realitate(se aude foarte diferit ma refer la zgomotul cu turatia ridicata) iar axele din ce motiv sa bata, din cauza tachetilor hidraulici? |
--------------------
Renault
Laguna III
2008 2.0 150 cp fara dpf
|
|
ronnix |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 20 August 12 From: Craiova ![]() |
filmeaza cu o camera video HD
|
--------------------
Laguna 1 ph 1
2.0 8v 113cp
1994 Tuning is not a crime!
|
|
mugur_mugurel |
![]()
|
Am revenit si cu o noua filmare cu un aparat foto, sunetul ala la luratie mare parca se aude in partea din spate a motorului ma gandesc ca poate este din cauza galeriei de evacuare dar oricum in realitate se aude mult mai bine a tabla care vibreaza la turatii mari, nu stiu nici in ce stare este catalizatorul care este legat de evacuare poate poate.....
http://s1324.beta.photobucket.com/user/mug...2a4b0f.mp4.html This post has been edited by mugur_mugurel: 7 Mar 2013, 18:51 |
--------------------
Renault
Laguna III
2008 2.0 150 cp fara dpf
|
|
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
vibreaza cumva masina?
in ultima filmare se aud compensatorii greu de dat un diagnostic din filmari |
--------------------
Renault
laguna
- DJ 84 HRB
1998 1.6 16v Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
|
mugur_mugurel |
![]()
|
QUOTE(katalyn03 @ 7 Mar 2013, 20:51) In ultima vreme a cam inceput sa trepiteze putin mai ales pana se incalzeste motorul si dupa ce se incalzeste vibreaza mai putin dar neregulat asa mi sa parut si mie ca se aud compensatorii dar ce este ciudat parca se aud mai tare cand este motorul cald...... . Uleiul are cam 8000 KM de cand este schimbat poate cand il schimb data viitoare bag si un aditiv de curatat compensatorii iar ca ulei am bagat castrol magnatc 5w40. |
--------------------
Renault
Laguna III
2008 2.0 150 cp fara dpf
|
|
katalyn03 |
![]()
|
QUOTE(mugur_mugurel @ 8 Mar 2013, 03:05) In ultima vreme a cam inceput sa trepiteze putin mai ales pana se incalzeste motorul si dupa ce se incalzeste vibreaza mai putin dar neregulat asa mi sa parut si mie ca se aud compensatorii dar ce este ciudat parca se aud mai tare cand este motorul cald...... . Uleiul are cam 8000 KM de cand este schimbat poate cand il schimb data viitoare bag si un aditiv de curatat compensatorii iar ca ulei am bagat castrol magnatc 5w40. nu are treaba uleiul daca vibreaza inseamna ca intuiesc binisor, la tine este vorba de tamponul hidroelastic de la distributie, inlocuieste-l si nu o sa mai vibreze toata masina mai rau ca un tractor trepideaza rece si in afra localitati la viteza mai mare cand treci pe drum cu deniveklari si face masiona putin balans(fata-spate), si dac este uzat mai rau in viraj stanga se aude ca si cum ar urui rulmentul pe dreapta(la peste 70km/h) bafta! |
--------------------
Renault
laguna
- DJ 84 HRB
|
cri8sti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.746 Joined: 29 December 08 From: Braila ![]() |
Am avut tamponul hidraulic dus....ala face galagie nu gluma si se simte in masina o trepidatie care creste odata cu turatia, iar la turatii mari face un fel de huruit (vorba lu' katalyn03 ca de rulment). Eu nu aud asa ceva de la motorul tau, aud mai degraba un sunet ascutit la turatii mai mari (peste 3000-4000rpm) si zgomotul ala e de la tacheti.
|
--------------------
Renault
Laguna 1.6 16v + GPL (tomasetto q-box)
- BR-11-PBC
2006 Expression Un om destept rezolva problema, un om si mai destept o evita
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 15:52 |