A ramas blocat butonul de la frana de mana
![]() ![]() ![]() |
A ramas blocat butonul de la frana de mana
mitzunator |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 25 December 07 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2008 [B][SIZE=7][COLOR=green]Megane 2 berlina 1,5 dci km
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
De aproximativ un an am avut aceeasi problema. Mecanismul nu se poate repara. Singura rezolvare este o maneta de la demembrari.
Schimbare este destul de anevoioasa pentru ca se poate face doar de sub masina si dupa ce dai scutul termic jos. Spun anevoioasa nu prin complexitate ci pentru ca la mine am intalnit niste piulite care au refuzat sa se desfaca ... poate ca tu ai mai mult noroc. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Am explicat aici http://www.reno.ro/index.php?showtopic=254...dpost&p=3657024 cum am rezolvat-o pe a mea. Daca nu vrei sa-ti bati capul, schimb-o cu una de la dezmembrari.
|
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
2009 Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
mitzunator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 25 December 07 From: Craiova ![]() |
Am gasit topicul multumesc! O sa incerc sa o repar.daca nu merge o sa iau una de la dezmembrari.Presupun,ca oricum trebuie data jos cea veche,chiar daca o repar sau chiar daca o schimb,nu?! E scumpa o maneta?
|
--------------------
Renault
Megane 2
2008 [B][SIZE=7][COLOR=green]Megane 2 berlina 1,5 dci km
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu am dat 30 ron pe ea ... era de pe un coupe ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 16:50 |