Am o nelamurire!, Si desigur va cer sfatul :)
![]() ![]() ![]() |
Am o nelamurire!, Si desigur va cer sfatul :)
mmgmarius |
![]()
|
||
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
dec 2007 Numai cei ce ies din tipar intra in istorie.
|
|||
ccoto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 22 April 09 From: Navodari ![]() |
Practic, mai des cad bieletele. Daca insa ti-au cazut bieletele e clar ca pe perioada cat ai mers cu joc in ele, s-a produs uzura si in celelalte elemente, deci e foarte posibil sa-ti fi cazut si capetele de bara. Sa nu ajungi si la caseta. Nu cumva ai mers mult timp cu vibratii in volan (roti dezechilibrate)?
Daca mecanicii au gasit joc, e clar ca trebuie sa le schimbi. |
--------------------
Renault
Kangoo
- CT07KZM
1.9D 2003, 1.5 dCI 2006
|
|
mmgmarius |
![]()
|
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
vibratii in volan n-am simtit niciodata.
|
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
In 110k km eu am schimbat doar capetele de bara pe la 80 k
|
--------------------
.
.
.
|
|
mmgmarius |
![]()
|
La mine la 50000 am schimbat bieletele... sa fie vb de stilul meu de condus sau sa consider ca am avut parte de mai multe gropi?
|
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu ce sa zic da eu de pe la 40 k incolo am cam sarit gropile ca s-a mers 90% pe DN1
|
--------------------
.
.
.
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.564 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Am schimbat si eu bieletele la 55 de mii. Capetele de bara pareau inca ok.
Nici bieletele nu erau prea rele insa aveau un pic de joc, urma si ITP-ul asa ca am decis sa le schimb. Mai e o treaba. Daca schimbi doar bieletele si atat, mecanicul orcum trebuie sa-ti dea jos tot ansambul bieleta + cap de bara si de cele mai multe ori nu o fac cu presa ci cu ciocanul. Si asta uzeaza captele de bara pentru ca in ele bat ei cu ciocanul ca sa le depreseze de pe fuzeta. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
mmgmarius |
![]()
|
In momentul in care schimbi capetele de bara este obligatoriu sa fac si directia?
|
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
da (geometria)
|
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
mmgmarius |
![]()
|
Am fost sambata in service si am facut revizia (ulei castrol si toate filtrele Mann), am schimbat si cap de bara stanga plus bieletele antiruliu. In total 395 lei. Capul de bara a fost pus de mecanic la numaratoare si din cate vad masina nu trage stanga sau dreapta.
|
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.564 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
De obicei se pune la numaratoare insa asta nu e o garantie ca automat se pastreaza si geometria. Numarand turele surubului te asiguri ca o pui "cam p'acolo" dar e pe nimerite sa o pui la fel.
Chiar daca masina nu trage, geometria poate fi dereglata. Si asta poate sa se vada in consum si/sau uzura cauciucului. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(mmgmarius @ 4 Mar 2013, 10:59) Capul de bara a fost pus de mecanic la numaratoare si din cate vad masina nu trage stanga sau dreapta. Sunt sanse fffff mici sa reusesti sa-l pozitionezi exact la loc prin procedeul respectiv. Cel mai bine este sa mergi si sa faci controlul geometriei. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
mmgmarius |
![]()
|
va multumesc pentru sfaturi.
|
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 19:04 |