Instalatie GPL, montaj instalatie GPL
![]() ![]() ![]() |
Instalatie GPL, montaj instalatie GPL
CiprianCRV |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 8 April 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renaul
Laguna
2002 Servicii foto video profesionale[URL=http://ac-foto-video.ro]Servicii foto video profesionale[/URL] |
|||
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
Pentru service trebuie sa cauti un dealer autorizat pt marca de instalatie pe care te hotarasti sa o montezi. De ex AUTOGAZ vad ca are in Timis ca dealer Praktiker-ul (www.agrom.ro). Eu de la AUTOGAZ am instalatia montata printr-un service dealer local.
Ca si instalatie eu am ales Tomasetto, de Panea nu am auzit pana acum. Am auzit insa de instalatii BRC, dar care sunt ceva mai scumpe( in jur de 30 mil) Parerea despre instalatie este doar PRO ![]() Daca faci intre 15k si 20.000km pe an, merita din plin, in primul an de la montaj ti-ai amortizat investitia Ca si consum, undeva cam cu 1,5 litri in plus de GPL This post has been edited by ovidy: 26 Feb 2013, 02:25 |
--------------------
Renault
Laguna II
2001 1.8 16V + GPL
- GJ-16-MSW
|
|
CiprianCRV |
![]()
|
Am montat instalatia gpl dar am o problema cu ea acum...Cand o scot pe liber, sau incetinesc aproape de relantiu, motorul se opreste...Asta doar pe gaz...si nu tot timpul...
|
--------------------
Renaul
Laguna
2002 Servicii foto video profesionale[URL=http://ac-foto-video.ro]Servicii foto video profesionale[/URL] |
|
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
Mergi la cei care ti-au montat instalatia si expune problema.
Ce alegere ai facut in privinta instalatiei?? This post has been edited by ovidy: 11 Mar 2013, 23:30 |
--------------------
Renault
Laguna II
2001 1.8 16V + GPL
- GJ-16-MSW
|
|
CiprianCRV |
![]()
|
Tomasetto Stag200...asta mi-au recomandat...ieri am facut o recalibrare la ei...au mai umblat pe la parametrii...de atunci nu a mai murit motorul...sper sa se fi rezolvat.
|
--------------------
Renaul
Laguna
|
demin2609 |
![]()
|
![]() iuzar Group: Members Posts: 329 Joined: 20 December 08 From: Craiova ![]() |
3000 lei BRC?
iti aduc eu BRC-ul la 2800 lei ino3 + tor 52 lt int in service autorizat. si nu se pierde garantia masinii chiar daca este noua. |
--------------------
Renault F4P-B7-22
Mégane
éxpression [B]live high, have fun, and don t do anything stupid![/B]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:59 |