un mic ajutor, cutie viteze terminata?
![]() ![]() ![]() |
un mic ajutor, cutie viteze terminata?
bacaoanumarius |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 13 February 09 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
2005
- CT 22 SSM
|
|||
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Verifica cat te costa una sh... in general cutiile nu prea se strica decat daca n.au fost intretinute corespunzator (schimbat valvolina)... apoi o dai jos pe a ta si o faci bucati, vezi ce s.a stricat si tragi singur concluzia in functie de buget...
![]() L.E.: banuiesc ca masina a fost achizitionata sh... este important istoricul daca s.a mai umblat la cutie pana acum... ![]() This post has been edited by solidconvert: 25 Feb 2013, 16:22 |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(bacaoanumarius @ 25 Feb 2013, 16:20) ce pareri aveti cut una sh su sa o repar? Pana nu se demonteaza nu se poate da un aviz referitor la asta. Mai mult ca sigur ceva este defect/rupt pe acolo. O reparatie este tot timpul recomandata pentru ca pastrezi piesa de origine.....functie de costuri/durata. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Silk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 387 Joined: 1 November 11 From: Bucuresti ![]() |
La fel am patit si eu , imi "sarea" din a 5-a. Drept urmare m-am intors acasa, si am cautat problema : nu mai aveam ulei in cutie.
Remediu : am pus ulei proaspat in cutie, m-am rugat ceva timp la Doamne-Doamne ca sa mearga, si a mers. M-a mai dus cam 3kkm si apoi a plecat la alt proprietar, dar simtom la cutie nu a mai avut ! PS : La ce te-ai gandit tu cand ai "fortat-o" pe a 5-a ? |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V SE
2011
- so sylk Plecat in depresie......
|
|
bacaoanumarius |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 13 February 09 From: Constanta ![]() |
Sint dator sa revin cu o explicatie.
Am fost la mecanic cu masina si mi-a spis mecanicul fara sa ii suflu eu vre-o vorba felul in care s-a comportat pina sa se strice, adica ca a sarit din viteza in a cincea. La fel cum a spus si colegul mai sus a ramas fara ulei si din cauza asta s-a stricat. BOALA GENERALA LA RENAULT SE STRICA SEMERINGURILE DE LA PLANETARE DE LA CUTIE SIIIIIIIIIIIIIII. De ce BOALA GENERALA? Dupa cum mi-a zis mecanicul si aratat nu are DECIT O DUBA PLINA DE CUTII VITEZE RENAULT - DACIA LOGAN. Asa ca va dau un sfat: CONTROLATI ULEIUL LA CUTIE. Distractia cu montaj, demontaj, ulei, semeringuri , pinion a 5-cea furca si alte sincroane 1000lei. |
--------------------
renault
megane
2005
- CT 22 SSM
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
sk0rpion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 475 Joined: 5 October 11 ![]() |
|
--------------------
renault
megane 2
2003/ hatchback 1.5DCI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:33 |