Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Martor benzina nu se aprinde, Martor benzina

mihaimj
post 21 Feb 2013, 10:41
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut,
Am un Symbol cumparat in anul 2011. De vreo o luna nu mi se mai aprinde martorul de benzina (cand scad sub 5l in rezervor). Acul de pe bord imi indica bine benzina insa cand ajunge jos de tot, pe zero nu se mai aprinde martorul de pe bord. Ramane stins. Cred ca s-a stricat senzorul din rezervor. A mai patit cineva asa ceva ? Masina are doar 9600 Km.

--------------------
Renault Symbol 2011 1.2 16V
Kind regards !
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
speedx265dell
post 21 Feb 2013, 11:03
Post #2

Membru incepator

From: bucuresti

Salut. Am avut si eu problema asta la un clio, cel din semnatura, acul indica bine dar nu mergea becul. Si-a revenit dupa ce am alimentat cu 40 litri, insa acum face alta chestie. Cand ramane masina pe rezerva se aprinde becul iar cand e aproape sa se termine si rezerva becul se stinge sad.gif . Nu ma deranjeaza chiar asa tare, dar daca si la mine ar fi acel senzor, asta are efecte negative asupra masinii? ms

--------------------
Renault clio 2 1999 1.2 8v 43kw
evolution
+
crisolro
post 21 Feb 2013, 11:04
Post #3

From: Bucuresti

profita de garantie

si evita sa mai ajungi pe rosu, nu neaparat din cauza unui bec care nu se mai prinde wink.gif

This post has been edited by crisolro: 21 Feb 2013, 11:05

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp - cu nr absolut normal
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 21:53
Dacia