Indrumare -, Scartait franare (noul) Symbol Start 2012
![]() ![]() ![]() |
Indrumare -, Scartait franare (noul) Symbol Start 2012
cenumevrei |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 29 March 12 ![]() |
|
||
--------------------
renault
symbol
start 2012
|
|||
Mariusgl |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 320 Joined: 28 September 09 From: Galati ![]() |
Daca ti-ai luat si tu Reno...
Lasand gluma la o parte,stai linistit ca masina nu are nimic.Prinde rugina discul de frana pentru ca mergi foarte putin cu ea.Si la mine face la fel.Daca nu merg doo zile cu ea imi scartaie fata si huruie sabotii de pe spate pana franez de cateva ori. |
--------------------
Renault Megane
Business Line
1.6 16v 2008
- GL-35-MRS Bă!Aprinde naibii farurile alea că-i noapte!
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Va tineti de prostii si la Cafenea?
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
Cauze:
1. Umezeala 2. Mers putin 3. Placute noi |
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
Nu cred ca este de la frane sau ce mai ziceti voi pe acolo.
Si la fostul meu Logan MCV se auzea la fiecare apasare a franei un mic scartait pe sub masina. |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Aia-i alta mancare de peste!
"Chitaitul"ala se auzea de la mecanismele de franare ale rotilor din spate.Chestie destul de des intalnita si nu numai la Logan. ![]() Pt.initiator:colega,mergi mai des cu masina si zgomotele vor disparea de la sine,exact cum spuneau colegii de mai sus.Cand se vor mai uza franele,e foarte posibil sa-ti apara si "zgomotelul" de care pomeneste colegul bz_26_zzz. ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Chitzait am si eu la 407 de ceva ani. Te obisnuiesti, am schimbat placutele degeaba ca tot n-a disparut.
|
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
cenumevrei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 29 March 12 ![]() |
Va multumesc pentru raspunsuri, m-am mai linistit; o sa tin cont de ce mi-ati spus.
Fac cinste cu cafele dupa placul fiecaruia; sapte cafele va rog! ![]() Scuze, nu mai este cafea, sunteti cu masinile? This post has been edited by cenumevrei: 7 Feb 2013, 16:31 |
--------------------
renault
symbol
start 2012
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Colegu, masina daca o tii in parcare se strica
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 04:46 |