un bazait de la oglinda, ????
![]() ![]() ![]() |
un bazait de la oglinda, ????
akysor |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 17 January 13 ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC_8874.JPG ( Size: 177.21k ) Number of downloads: 393 DSC_8873.JPG ( Size: 196.09k ) Number of downloads: 426 |
||
--------------------
renault
laguna
2001 expresion
- AK 412 HA
|
|||
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Este un miniventilator in "cutia" de la oglinda retrovizoare !
|
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Acolo se afla senzorul de ploaie si lumina (daca este echipata cu asa ceva) si senzorul de temperatura/umiditate de la clima. Pe partea din stanga (parca) se afla un miniventilator care "trage" aerul si-l impinge spre termistor (o chestie mica albastra) si spre senzorul de umiditate.
Trage cu incredere de plasticul din partea cu oglinda si scoate praful si câlții acumulati in ventilator. Eventual putin ulei pentru mecanisme fine si o sa fie liniste. |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privilege 3.0 V6 CVA
- B-33-RTN Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
akysor |
![]()
|
merci,
maine am sa desfac sa ma uit la el. faza e ,ca daca i dau o palma isi revine...nu cred ca are senzori de ploie si de lumina,e un model din 2001noiembrie EXPRESION. |
--------------------
renault
laguna
2001 expresion
- AK 412 HA
|
|
Radocanu |
![]()
|
![]() Membru lagunist Group: Members Posts: 1.983 Joined: 24 March 07 From: Hunedoara ![]() |
Senzori de ploaie si de lumina nu ai pe Expression
Desfaci cutiuta aceea, si cureti aceea micro-turbina si isi va reveni Confirm ceea ce spune ,,melcu,, Are rol de reglaj al ventilatiei, directiei, mixajului aer exterior - aer interior(recirculare) , cand apasam butonul AUTO in functie de umiditatea si temperatura din masina. |
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
2006 1.9 dci - Dynamique
- HD-88-CAR Dezmembrez R.Laguna 2
Telefon 0773803384 |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Acel mini-ventilator are legatura cu climatizarea, nu cu senzorii de lumina/ploaie!
In variantele mai noi, nu mai exista acel ventilator buclucas. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
QUOTE(melcu @ 2 Feb 2013, 15:45) Acolo se afla senzorul de ploaie si lumina (daca este echipata cu asa ceva) si senzorul de temperatura/umiditate de la clima. Nu stiu cum sunt altii, dar in cazul meu daca imi zicea cineva ca e un ventilator si cand desfaceam vedeam o placuta electronica, 3 mufe si alte acareturi veneam si spargeam forumul cu intrebari. Stiti voi, ca la 6 ani, perioada "de ce" ![]() Asa ca i-am detaliat putin cam ce-ar putea sa gaseasca acolo. |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privilege 3.0 V6 CVA
- B-33-RTN Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
bogdan.stavar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.226 Joined: 24 April 10 From: Braila ![]() |
si in variantele mai noi ce exista? adica la mine la facelift cum arata acel senzor tot cu acel miniventilator? intreb in ideea in care as desface si eu acolo sa curat sau nu e cazul la mine?
|
--------------------
Renault
Laguna II
2005 / Initiale Paris / 2.2 DCI Cutie Automata
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Tot miniventilator ai.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
bogdan.stavar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.226 Joined: 24 April 10 From: Braila ![]() |
deci exista acel ventilator buclucas.....in continuare
|
--------------------
Renault
Laguna II
2005 / Initiale Paris / 2.2 DCI Cutie Automata
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Daca desprinzi din cleme capacul de la oglinda, modulul pe care se gaseste miniturbina se desprinde relativ usor. Nu pot sa-ti fac acum un ghid, ca eu l-am desfacut cu mult timp in urma, insa nu e nimic complicat, sigur te descurci.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
akysor |
![]()
|
merci pt indrumari.
Astazi lam desfact si era plin de ptaf.intradevar nu am senzori de ploaie si lumina am de cat mufa t ele si inca una care cred ca e pt oglina plus cea care e conectat acel mini ventilator de care vb. merci multt inca o data ... |
--------------------
renault
laguna
2001 expresion
- AK 412 HA
|
|
ady_vasiloiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 12 March 12 From: Ploiesti ![]() |
La fel imi facea si mie acum cateva luni dar am desfacut acea carcasa alba si am luat motorasul in casa.L-am desfacut, l-am curatat si am pus un ulei fin si acum nu se mai aude nimic.
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3 1.5dci
dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 22:07 |