Compatibilitate intercooler Symbol-Logan 1.5 dci
![]() ![]() ![]() |
Compatibilitate intercooler Symbol-Logan 1.5 dci
adrian_mirea |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 29 January 11 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
S4b1n |
![]()
|
![]() Membru Symbolist Group: Members Posts: 937 Joined: 27 February 10 From: Craiova/Bucuresti ![]() |
68 de cai are intercooler? Sau vrei sa-ti modifici tu ceva la masina?
|
--------------------
Renault Symbol
1.5 dCi 62 kW
2007
- ~ 155000 km
|
|
adrian_mirea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 29 January 11 From: Bucuresti ![]() |
Da, si eu am fost surprins, dar Renault Symbol I 2007 de 50kw are intercooler.
Stiu, pentru ca, tocmai l-am spart zilele astea luand o bordura de la un squar. ![]() Iar ce vreau, este sa scutesc niste bani in cazul in care e exact aceeasi piesa si pe Logan. This post has been edited by adrian_mirea: 27 Jan 2013, 00:06 |
--------------------
-
-
-
|
|
S4b1n |
![]()
|
![]() Membru Symbolist Group: Members Posts: 937 Joined: 27 February 10 From: Craiova/Bucuresti ![]() |
Interesant, acum am mai citit pe net si asa se pare ca este. Motorul cum merge? Martori ceva in bord? Se aude cum fasaie pe acolo cand accelerezi? Din pacate nu am dimensiuni ceva, dar intreaba si pe forumul Dacia, poate stiu ei.
This post has been edited by S4b1n: 27 Jan 2013, 00:33 |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dCi 62 kW
2007
- ~ 155000 km
|
|
adrian_mirea |
![]()
|
Masina este in service, am incercat sa merg cat mai putin cu ea de la incident, pentru ca am spart si radiatorul de antigel si nu e deloc bine sa mergi fara. Probabil a curs tot in drumul spre service.
Masina nu s-a comportat deloc bine pe drumul asta, vibra volanul si nu prea tragea cum trebuie ( oricum o menajam stiind ca-i lovita ) dar mecanicul a reusit sa extraga toate resturile si acum se pare ca motorul n-a fost afectat in vreun fel. O sa fiu sigur dupa reparatie, sper sa nu fie probleme. Oricum, radiatoarele si intercooler-ul erau facute praf, contorsionate... Revenind la subiect, eu tind sa cred ca e aceeasi piesa si pe logan, mai ales ca un coleg forumist mi-a confirmat asta, dar as vrea sa fiu 100% sigur. This post has been edited by adrian_mirea: 27 Jan 2013, 00:42 |
--------------------
-
-
-
|
|
S4b1n |
![]()
|
Poti sa mergi la un magazin de piese auto, cu codul tau de caroserie si cu un cod de la un Logan cu acelasi motor. Sau poate si Logan de 84 de cai, ar trebui sa aiba acelasi intercooler. La magazin, te uiti daca returneaza aceeasi piesa cand o cauta ei in baza de date. Lor oricum ar trebui sa le spuna detalii despre ele, cam cum vezi pe site-urile de piese pe net, gen dimensiuni, poze cu unde sunt prinderile, etc. Bafta !
|
--------------------
Renault Symbol
1.5 dCi 62 kW
2007
- ~ 155000 km
|
|
Tyby_G |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 13 August 09 ![]() |
Daca e ala lung si subtire ca un tub patrat cu elemente de racire, NU este ca la logan.
|
--------------------
Renault
Kangoo / Symbol
1.5 dci 2005 / 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:57 |