Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

achizitionare dvd, montare

Madalin24
post 21 Jan 2013, 21:48
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare tuturor astazi mi-am achizitionat si eu un dvd autot cu tv gps bluethot si toate porcariile faza e ca nustiu cum se monteaza care are asa ceva si stie cum se monteaza va rog sa imi spuneti si mie

--------------------
Renault Laguna 1994 2.0 full
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
melcu
post 21 Jan 2013, 22:34
Post #2

Halatu'...cat e halatu' ?

From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA

Bludăcare ???
Scuze, nu m-am putut abtine!

Presupun ca daca este DVD discutam de un 2DIN. Scoti agregatul vechi, cel mai probabil adaptezi interfata pentru noua unitate, dai POWER ON si te bucuri.

P.S: pierzi comenzile de pe volan.

--------------------
Renault Laguna 2 2002 Privilege 3.0 V6 CVA - B-33-RTN
Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459

Formatez drivere de cooler...
+
fazer
post 22 Jan 2013, 09:06
Post #3

Rider and Driver!

From: TIMISOARA

[quote=melcu,21 Jan 2013, 22:34]
Bludăcare ???
Scuze, nu m-am putut abtine!

radmasa.gif

--------------------
Renault Megane III 1.5 dci 110 cp Grandtour 2012, K9K 636, Bose, Honda VFR 800 Fi - De ...TM.
+
victor cristian
post 22 Jan 2013, 14:47
Post #4

Membru autentic

From: Bucuresti

L-ati ajutat de l-ati omorat!De ce aveti impresia ca toti sunt cunoscatori?Madalin,daca ai pe masina varianta de player Tuner List,lucrurile sunt relativ simple,mufele sunt standard si se potrivesc cu cele pe care le gasesti in pachetul player-ului nou.daca nu ai mufe in pachet,te sfatuiesc sa iti achizionezi unele din magazine si sa nu tai mufele originale ale masinii ptr a lega firele.pentru mufa de antena,probabil ai nevoie de un adaptor pe care il gasesti tot prin magazine(in autovit daca esti din Bucuresti).eu nu am avut la al meu rama metalica in care se baga player-ul si am luat-o separat de la B-Loud ptr ca acolo l-am montat deoarece m-au speriat unii ca e complicat .daca player-ul original este altul decat Tuner List-ul,am inteles ca ar avea amplificatorul separat si iti trebuie o interfata(o cutiuta cu niste mufe RCA) care costa cam 25ron.vei pierde comenzile de la volan si afisarea informatiilor referitoare la posturi,de pe afisajul masinii.s-ar putea sa fi putin demoralizat si de receptia radio, nu tocmai reusita ca a player-ului original.eu mai defrisat putin dintr-o clema de plastic aflata in ''fundul'' gaoacei in care vei baga player-ul ptr ca nu intra tot si ramanea usita deschisa iar deasupra si sub,am pus niste bucati de cauciuc ptr ca se misca ,sistemul lui de prindere fiind oarecum ineficient ptr masinile noastre,era o tiganie cu niste lamele de tabla galvanizata.poate bag niste poze zilele astea...

--------------------
renault LagunaII 1.8,16v 2003limousine
+
melcu
post 22 Jan 2013, 15:06
Post #5

Halatu'...cat e halatu' ?

From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA

Stimate domn,
Pot spune acelasi lucru despre mesajul tau. L-ai ajutat de l-ai rupt.
Cred ca pentru el e mai ieftin sa dea 70 lei la un centru specializat decat sa faca artificii cu instalatia electrica a masinii (care daca ma intrebi este destul de complexa).

EOF!

--------------------
Renault Laguna 2 2002 Privilege 3.0 V6 CVA - B-33-RTN
Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459

Formatez drivere de cooler...
+
victor cristian
post 22 Jan 2013, 15:28
Post #6

Membru autentic

From: Bucuresti

corect,eu asa am facut, cu toate ca ma pricepeam dar nu imi permit sa dau foc la masina.daca va monta singur sau intr-un centru specializat,este alegerea lui,noi ne-am facut datoria si l-am ajutat cum am putut.si apropo,poate am parut ironic dar nu a fost cu intentie.

--------------------
renault LagunaII 1.8,16v 2003limousine
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th May 2025 - 15:06
Dacia