ACHIZITIE SI SCHIMBAT SENZORI
![]() ![]() ![]() |
ACHIZITIE SI SCHIMBAT SENZORI
dorind66 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 5 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2
2004 EXPRESSION
|
|||
bad_ovi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 21 May 08 ![]() |
Eu am schimbat un senzor de presiune la roti daca despre astea e vorba pentru ca tu nu ai scris ce senzori s-au dus dar am dedus ca despre astia trebuie sa fie vorba. Senzorii nu se vind la set ci la bucata iar costul unui senzor este in jur de 170 de lei bucata si se pot comanda la orice magazin de piese auto. Senzorii pe roti se monteaza foarte usor la vulcanizare dar masina nu o sa-i vada pina nu te duci la un alt service care are calculator si care trebuie sa intre pe fiecare senzor pentru ai recunoaste masina.Operatiunea asta mai costa 50 de lei.Pina la urma eu i-am dezactivat pe ai mei datorita costurilor mari ai senzorilor. Daca crezi ca merita pasii cam asta e operatiunea pe care trebuie sa o urmezi. Succes !
|
--------------------
Renault
laguna
- MS 07 VOT
2001 privilege
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Sau mai bine renunta la ei de tot, nu sunt chiar atat de utili. Daca ii vrei neaparat, vezi la dezmembrari, nu arunca banii pe ei.
Ar trebui sa te coste cam 200-250 de lei tot setul, vezi pe la Bursa. |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Si eu am "dat cu ei de pamant". Costurile mult prea mari ale senzorilor (risti sa dai 200-300 lei SH si sa-sti mearga o luna, un an .. cine stie) si in plus de asta nici nu te ajuta atat de mult precum crezi, ba din contra, uneori te enerveaza maxim.
De esti din Bucuresti te pot ajuta cu dezactivarea din UCH. Oricum inainte de a face montajul pe masina sa ai grija sa-ti notezi codurile de pe ei si sa sti care unde l-ai pus...asta pentru a putea sa-i introduci in UCH, This post has been edited by melcu: 30 Dec 2012, 10:47 |
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
2002 Privilege 3.0 V6 CVA Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
dorind66 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 5 July 09 ![]() |
LA MULTI ANI! Multumesc mult pentru sfaturi! Am sa analizez propunerile si am sa vaz ce voi face......cred ca am sa renunt la ei ca este foarte enervant sa tot ai avarie pe bord!
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2
2004 EXPRESSION
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 11:31 |