Nissan Tiida 1.5dci - intrerupe la relanti
![]() ![]() ![]() |
Nissan Tiida 1.5dci - intrerupe la relanti
riulian83 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 8 December 12 ![]() |
|
||
--------------------
Nissan
Tiida
1.5 dci hatchback 2007
|
|||
nergo94 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 20 November 12 ![]() |
Salut,
E posibil sa ai EGR-ul infundat. Mergi cu ea mai mult in oras/subturat? Eu am patit-o urat cu EGR-ul: la iesirea din service dupa revizia de 52000 km mi s-a aprins bordul ca pomul de craciun, fumul ca la furnal iar turatia nu trecea de 1000 rpm. E posibil si debitmetrul sa iti faca figuri. Scoate-o un pic din oras si da-i treapta a-III-a la 3500 rpm pentru 15 minute. |
--------------------
Nissan
Tiida
2008/Visia+/1.5crdi
|
|
riulian83 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 8 December 12 ![]() |
Problema a fost acelasi fir buclucas de la senzorul de supra alimentare, care iarasi s-a rupt. Dupa ce a fost re-cositorit, masina a reinviat. :-) Oricum cu ocazia asta ii s-au facut si niste teste suplimentare (egr, injectoare, turbina, etc.) si totul ii ok. Vazand ca re-cositorirea firului este o solutie temporara (tine cateva luni si se rupe iar, din cauza vibratiilor si din cauza ca ruptura este in mufa), am facut rost de la dezmembrari de acea mufa si o voi schimba la service, dupa anu nou.
|
--------------------
Nissan
Tiida
1.5 dci hatchback 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 09:52 |