Huruit ingrozitor, Megane II
![]() ![]() ![]() |
Huruit ingrozitor, Megane II
catalin_dde |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 3 September 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane II
Renault Megane II
2005
|
|||
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
sau vreun rulment - ridica masina pe cric si invarte de roata - bafta
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
catalin_dde |
![]()
|
|
--------------------
Renault Megane II
Renault Megane II
2005
|
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
Ulei in cutie mai ai? Fara ulei huruie chiar daca e pe liber.
Trage de roti sa vezi daca ai joc la rulmenti. Huruitul mai poate aparea si daca a plecat ferodoul de pe un sabot si s-a blocat pe undeva. Asta se verifica usor, roata cu probleme se incalzeste mai tare decat cealalta. Rulmentul de ambreiaj huruie atunci cand apesi ambreiajul, cand ii dai drumul nu mai huruie. |
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
fanmegane |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 2 December 12 ![]() |
Bine v-am gasit stimati forumisti reno !
Verifica placute/discuri frana, poate sa fie de acolo, parerea mea. |
--------------------
Renault
Megane
2005
- GR 49 xxx
|
|
catalin_dde |
![]()
|
chestia e ca fix acelasi zgomot se aude pe doua masini diferite, am schimbat doar rotile intre ele, cu tot cu jante. eu cred ca e de la cauviucuri, ori o janta stramba.
|
--------------------
Renault Megane II
Renault Megane II
2005
|
|
ovy_megane_1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 4 November 11 ![]() |
Salut.Acelasi lucru l-am patit si eu in toamna si era de la o anvelopa deformata.Verica anvelopele pe coama(partea de rulare) sa nu fii cedat vreunul(mai ales pe spate)
|
--------------------
Renault
Laguna 3, Megane 2.1
2008 2.0 dci 110kw,2004 1.5 dci 60kw
- DB 14 VLO, DB 14 COL
|
|
catalin_dde |
![]()
|
problrma e ca acel zgomot mia aparut si cand aveam cauciucuri de vara, iar acum am cauciucuri de iarns.
|
--------------------
Renault Megane II
Renault Megane II
2005
|
|
verjic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 23 October 12 ![]() |
Sigur ai o janta stramba, merci la o vulcanizare si verifica. Dar daca zici ca ai avut si pe Alta masina aceeasi vibratie e din cauza rotilor
|
--------------------
Renault
Megane
2004 Privelege 1.5 dCi82hp
|
|
catalin_dde |
![]()
|
Exact! Stiti pe undeva prin iasi pe unde pot verifica si dupa indrepta jantele? Mentionez ca sunt din aliaj..
|
--------------------
Renault Megane II
Renault Megane II
2005
|
|
marius.apintiliesei |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 3 December 10 ![]() |
De ce nu mai bine o ridici pe o rampa sau mergi la un service pentru constatate si vezi daca nu cumva e vreun rulment... 99% asta e cauza huruitului.
|
--------------------
renault
megane 2
2004 / Dynamic / 1.5dCI / 74kw / Panoramic roof
|
|
gxi_ali |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 8 May 10 ![]() |
un huruit am si eu dar la cand e masina rece intre 1800-1900 de turatii si parca se aude de pe partea dreapta sa fie oare fulia de la curea?
|
--------------------
renault
renault
megane II
- vl-06-aaa
|
|
catalin_dde |
![]()
|
eu am rezolvat problema. aveam o janta stramba. |
--------------------
Renault Megane II
Renault Megane II
2005
|
|
jupit3r |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 15 November 08 From: Bacau ![]() |
Salutare.
Recent am avut si eu o problema asemanatoare . huruit pe dreapta . Am mers f f mult cu huruitul asa pana m am hotarat sa schimb rulmentul. S au aschiat bilutele din el , avea sarita protectia aia a lui in interiorul discului . Din cauza frecarii interiorul discului era ruginit si cred ca f putin marit incat rulmentul cel nou in loc sa intre aproape fortat in disc a cazut singur pana in capat. Mecanicul a zis ca nu ar trebuii sa fie nici o problema si le a montat la loc asa. Problema e ca mi a reaparut huruitul care acum este mult mai zgomotos si intermitent in functie de rotatia rotii. Este posibil ca rulmentul sa fi alunecat in disc incat sa se frece de surubul de blocare si asta sa fie cauza zgomotului? Acum din cauza intelepciunii unui mecanic teoretic trebuie sa schimb ambele discuri si rulmentul. ( normal ar fi sa schimb si placutele daca nu ar fi fost schimbate f recent). Pe spate este Abs?...Inelul de abs vine normal cu discul sau cu rulmentul ? din cate stiu el poate fi refolosit ?. Multumiri anticipate pt raspunsuri. |
--------------------
renault
megane 2 bicorp 1.6 16 v
2003
- BC 86 BRO
|
|
dany75 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 18 November 12 ![]() |
Inelul de la abs vine pe disc, am schimbat eu rulmentul la roata spate si a venit rulment, siguranta, piulita si capacul care vine peste piulita.
|
--------------------
Renault
Megan
2007
- b 75 dny
|
|
STALEX2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 651 Joined: 5 June 08 From: Bucuresti ![]() |
salutare,
ieri mi-am luat 2 cauciucuri nankang 205/55/16 profil V.de cand le-am pus pe masina, de la 50km/h in sus se aude un huruit ca si de rulment...inainte sa le montez pe masina nu se auzea nimic, era liniste totala.acum parca as avea cel putin un rulment terminat...le-am echilibrat, iar cauciucurile au dot 2009.intrebarea mea este: sunt mai zgomotoase aceste "V-uri" decat cele clasice?am atasat si o poza cu cauciucurile... This post has been edited by STALEX2004: 23 Jul 2013, 08:25 Attached thumbnail(s) anvelope_vara_in_v_205_55_16_aproape_noi_nankang_b10f8150bff80ad2c8_650_500_1_95_1.jpg ( Size: 83.46k ) Number of downloads: 563 |
--------------------
Renault
Clio 3 FL 1.5 DCI
2011 Renault Clio Symbol Fidji 1.5 DCI 2006
Renault Clio 3 FL 1.5 DCI 2011 |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Scapa de ele ca sunt niste petarde cauciucurile alea. Zgomotul e 100% de la ele, am avut si eu. Apropos, V-urile de calitate nu sunt zgomotoase deloc.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Am avut asa cauciucuri pe masina, pe jantele de 17", dar nu mi s-au parut mai zgomotoase decat altele.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Poate erau mai proaspete de 4 ani, probabil se fac ca piatra ulterior.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
STALEX2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 651 Joined: 5 June 08 From: Bucuresti ![]() |
Daca le pun pe spate o fi mai bine?ele de batut nu bat,nu a intrat mult plumb pe jante...as mai avea o varianta...sa pun rezerva si cu un alt cauciuc identic...dar modelul respectiv nu se mai fabrica si sh am gasit la 250 la fel ca a mea,dar are dot 2005...cel de la care am luat cauciucurile vanduse masina si a ramas cu ele;a zis ca a luat masina din germania cu cauciucuri de iarna si de cand sunt la el (circa un an de zile) nu au fost montate..au fost tinute in curte, acoperite sa nu bata soarele in ele...
This post has been edited by STALEX2004: 23 Jul 2013, 09:51 |
--------------------
Renault
Clio 3 FL 1.5 DCI
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Unele noi de ce nu cumperi?Iei unele noi acum si le mai schimbi peste 5 ani...odata la 5 ani ...1000 lei..
This post has been edited by M i h a i: 23 Jul 2013, 09:57 |
--------------------
------
------
------
|
|
argon |
![]()
|
Cauciucurile se tin la racoare si intuneric, nu in curte, oricat ar fi de acoperite, sunt coapte.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
STALEX2004 |
![]()
|
nu cumpar unele noi din lipsa de bani....trebuie sa plec in concediu si avand in vedere ca am taiat un cauciuc intr-o linie de tramvai, ma hotarasem sa iau unele sh sa le folosesc acum si vara urmatoare vedeam daca le mai puteam folosi sau nu...chiar nu stiu ce sa fac cu astea 2...am vorbit cu un prieten care are niste V-uri pe un Colt si mi-a zis ca si lui ii fac la fel, iar el are cauciucurile de noi...
|
--------------------
Renault
Clio 3 FL 1.5 DCI
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ce marca de anvelope are amicul tau?
Am folosit ceva vreme GY F1 parca ... erau mai zgomotoase un pic ... dar nimic deranjanta ... daca pui pe masin Junk Nam ... nu te mira ca o sa fie zgomotoase ... o sa simti ABS-ul la fiecare fraare mai puternica ... ce sa faci din astea ... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(STALEX2004 @ 23 Jul 2013, 12:16) dacă nu ai cum să dai toata suma , poți cumpăra gume noi în rate fără dobăndă...nu fac mișto, doar încerc să te ajut să faci o alegere bună decăt să arunci banii pe niste mizerii taiwaneze care au 4 ani. Ce pretentii să ai de la niste chinezării sh? ![]() This post has been edited by M i h a i: 23 Jul 2013, 15:31 |
--------------------
------
------
------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 16:22 |