Mufe,fire...etc neidentificate
![]() ![]() ![]() |
Mufe,fire...etc neidentificate
Floryn sabou |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 3 November 11 From: Maramures ![]() |
Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 34.11k ) Number of downloads: 190 2.jpg ( Size: 33.6k ) Number of downloads: 213 3.jpg ( Size: 40.1k ) Number of downloads: 212 |
||
--------------------
Renault
Scenic
- MM 24 MSF
2000
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
De punctul 2 litera j din regulament care spune asa:
"Nu este permisa postarea unui mesaj in mai multe sectiuni cu scopul de a atrage o atentie sporita." Ce parere ai? De cate ori mai vrei sa postezi intrebari despre mufa aia?? sau mai bine spus in cate topice si cate topice noi?? This post has been edited by cj98czh: 1 Dec 2012, 14:00 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Saracu', incearca toate variantele... . Florine, daca cineva ar fi vrut/stiut sa-ti raspunda, ar fi facut-o pana acum. Nu era nevoie sa-ti expui of-ul peste tot.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
Floryn sabou |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 3 November 11 From: Maramures ![]() |
cj98czh
Nu am postat doar pentru a atrage atentia,am postat pentru a primi un raspuns,de la a te face auzit sau a primi un raspun este o diferenta mare.Dar daca voi credeti ca am facut-o doar pentru a ma face auzit credeti ce vreti.Oricum incep pe zii ce trece sa fiu tot mai dezamagit de acest site,la inceput era super ok acuma parca toti au ceva de comentat.Daca gasiti un raspuns la ce m-a interesat astept un raspuns.....daca nu ignorati ceea ce am scris.Multumesc |
--------------------
Renault
Scenic
- MM 24 MSF
2000
|
|
Petrica Iftimie |
![]()
|
Petrica Group: Members Posts: 45 Joined: 13 March 12 ![]() |
Nu fi dezamagit Floryne. Eu unul nu stiu de unde sunt firele alea, dar sunt alaturi de tine, ma simt eu nashpa ca nu ti-ai rezolvat problema. Se mai intimpla. Daca masina merge asa, lasa-le in pace - intr-o zi vei afla raspunsul..
Toate bune!! |
--------------------
Renault
Scenic
1998, 1.6e
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 03:11 |