Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

renault kangoo, motor

gabydumitra
post 28 Nov 2012, 16:16
Post #1

Membru incepator

Group: Members

sad.gif sad.gif Sa traiti bine baieti!Am un renault kangoo obosit si plin de praf,ca si mine de altfel,si nu am bani de o alta masina si la cat spatiu este in asta,parca nici nu imi vine sa ma despart de ea,e din 2003, si mai am si gpl pe ea,dar e un pic lenesa si ma gandeam sa pun un alt motor pe ea.Asta e de 1.4.Oare merge unul de 1.6?Si ce sa caut?De la care clio,megan,twingo sau de la ce altceva?Asta imi face si probleme.Danseaza un pic atunci cand este la relanti.Va mai amintiti cateii care erau pusi la luneta daciei si tot miscau din cap?Asa ma simt eu.Ce ma sfatuiti?Va multumesc.

--------------------
renault kangoo 1.4 - bw005ez 2001 rxe
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bad_x
post 28 Nov 2012, 21:50
Post #2

Membru autentic

QUOTE(gabydumitra @ 28 Nov 2012, 16:16)
sad.gif  sad.gif Sa traiti bine baieti!Am un renault kangoo obosit si plin de praf,ca si mine de altfel,si nu am bani de o alta masina si la cat spatiu este in asta,parca nici nu imi vine sa ma despart de ea,e din 2003, si mai am si gpl pe ea,dar e un pic lenesa si ma gandeam sa pun un alt motor pe ea.Asta e de 1.4.Oare merge unul de 1.6?Si ce sa caut?De la care clio,megan,twingo sau de la ce altceva?Asta imi face si probleme.Danseaza un pic atunci cand este la relanti.Va mai amintiti cateii care erau pusi la luneta daciei si tot miscau din cap?Asa ma simt eu.Ce ma sfatuiti?Va multumesc.
*

Daca ai GPL de mult timp pe ea posibil scaunele de la supare sa fie uzate si sa iti scape compresie,tot la 60 mii km aproximativ se face un reglaj la tacheti,bujiile le-ai schimbat vreodata?
da jos bujiile si uitate care dintre ele este afumata si pe pistonul respectiv este problema

--------------------
Renault laguna 2 1.9dci privilege gri perlat 88KW/120 CP 2004
+
viktor 1984
post 10 Feb 2013, 16:57
Post #3

Membru incepator

ce instalatie gpl ai?

--------------------
renault kangoo - cl 04 cma 1999 1.2
+
baciudibaciu
post 10 Feb 2013, 19:28
Post #4

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(viktor 1984 @ 10 Feb 2013, 16:57)
ce instalatie gpl ai?
*

OMU ,a pus o intrebare , la care nu a mai asteptat si nici nu a vrut un raspuns ,Cel putin asa se pare !
urat imi este de astfel de oameni !

This post has been edited by baciudibaciu: 10 Feb 2013, 19:29

--------------------
Renault Kangoo 15dci ARO 10-4 - b55fux 2003
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 15:09
Dacia