problema ciudata senzor parcare + frana
![]() ![]() ![]() |
problema ciudata senzor parcare + frana
allexey |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 4 March 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|||
mumus |
![]()
|
familist :) Group: Members Posts: 668 Joined: 13 July 10 From: Brasov ![]() |
la beepaitul mai rapid, vezi sa nu ai ars becul, la problema cealalta vezi unde ti-au legat masa...
|
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
dumitrescuandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 16 December 08 From: Curtea de Arges ![]() |
Ai scurt in lampa, d`aia face asa. Se scoate lampa si se curata mufa si nu o sa mai faca
|
--------------------
Renault Fan
.
. Muuulte Renouri/Dacii
|
|
silviustel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 14 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu cred la fel. De obicei se ia de pe firul de la marcheariere curent pt senzori. Cand e oxidat sau defect cablajul sau mufa (problema mai des intalnita la Logan), dar pateam si la Clio asa, cand apesi fransa sau semnalul sau diverse combinatii intra curent in mai multe fire decat trebuie. Da lampa jos, curata bine contactele si da-le cu spray si ar trebui sa se rezolve.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 1.5 / Kadjar 1.5 EDC
2008 / 2015
|
|
pheephee_11 |
![]()
|
![]() pe aici si eu Group: Members Posts: 509 Joined: 25 August 10 From: bucuresti ![]() |
stai in spate si pune pe cineva sa apese frana+ semnal dreapta. e foarte posibil sa observi ciudatenii pe stop. daca e asa verifica contactul din dreptul firului negru. de obicei acolo e "buba"...
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.6 16V
2004 Ford Mondeo mk4 2.0tdci 2008
unde vedeti ma atata ceata?! |
|
allexey |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 4 March 12 ![]() |
Ati avut dreptate.
E ceva pe la contactele de la tripla. Am inceput sa desfac ieri inainte sa merg la servici stopul. Nu am reusit sa scot mufa ca aveam inghetate degetele. Dar, dupa ce am pus-o la loc, problema nu a mai aparut. Deci e clar de acolo. In weekend am s-o descfac si sa curat tot ce pot. Va multumesc pentru indicatii. |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 16:04 |