Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

[VAND] Scuter Peda Desire 50cc 800 lei, usor avariat

razvan_smart
post 11 Nov 2012, 17:12
Post #1

Membru autentic

Group: Members

Vand scuterul din imagini. E fabricat in China, asamblat in Ungaria. Cumparat in vara 2011 de nou din magazin ATVROM, am carte service, toate actele, cred ca e inca in garantie. Inregistrat pe numele meu in Vrancea, daca se vrea fiscal rezolv si asta.

Are doar vreo 3500km facuti, numai ca in primavara asta m-a lovit o tanti si de atunci n-am mai avut timp sa-l repar. Asta e si motivul pentru care il vand, am motor si timp liber cam zero. Pentru cine ar vrea sa-l repare, trebuie asa (constatat la service cand am luat banii de pe asigurarea tipei neatente):
- Janta fata - nu stiu daca merge indreptata asta, peste 30Kmph se simte ca e nitel ondulata.
- Aripa fata
- Carena frontala - e pe acelasi profil ca toate chinezariile, cine are timp si se pricepe, stiu sigur ca nu e mult. E vreo 400 lei tot setul de carene. Deci fata nu are cum sa fie prea mult.

Farul il am, e in stare buna, merge refolosit.

Alte detalii:
- motor in 2 timpi, consum evident mic
- rezervor de ulei amestec separat, am folosit doar Elf 2T Competition (50 lei un litru)
- Toata revizia facuta in primavara, chiar inainte sa ma pocneasca (curea, frane, curatat carburatie si ce-o mai fi la asa ceva).

Bateria e cea originala, nu prea mai tine decat doar daca se merge constant cu el. Eu il mai plimb cateodata asa cum e, ca sa nu se deterioreze. Din pacate, n-am garaj, sta afara si e pacat de el. Daca e cineva interesat, poate fi vazut/probat in zona Berzei (intersectie Dinicu Golescu cu Stirbey Voda). Pun doua poze facute imediat dupa impact, sa se vada cam cum s-a intamplat.

Nu m-a lasat niciudata in drum, am fost cu el intr-o zi Bucuresti-Busteni si retur. Nu are limitari sau mai sstiu eu ce. CDI schimbat cu unul fara limitare, in rest, e stock. Prinde 70Kmph cu mine (1.90m, 85kg). Pentru alte detalii astept intrebari.

Pret: 800 Lei
lyon_1414@yahoo.com

Attached thumbnail(s)
IMG758.jpg ( Size: 417.75k ) Number of downloads: 404
IMG759.jpg ( Size: 433.2k ) Number of downloads: 451
IMG760.jpg ( Size: 443.68k ) Number of downloads: 433
IMG063.jpg ( Size: 735.86k ) Number of downloads: 451
IMG756.jpg ( Size: 462.46k ) Number of downloads: 454
IMG122.jpg ( Size: 497.92k ) Number of downloads: 192

--------------------
Renault Laguna 1998/ RXE
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
serviccom
post 11 Nov 2012, 19:43
Post #2

Unii parca au doua maini stangi!

From: Wolverhampton

Si in situatia asta vrei 800 de lei pe el, e facut praf dar il vinzi ca unul bun, si apropo am si eu unul in curte care are 3300 de km care i sa facut praf pompa de ulei si automat si motorul. Era de asteptat "Made in China". Desi pare ca e nou, se pare ca au fost prea mult pentru el 3300 de km.
Bafta la vanzare.

--------------------
Renault Trafic - PE06 ZXZ SL27 DCI 2006
+
razvan_smart
post 12 Nov 2012, 13:27
Post #3

Membru autentic

Saut,

Nu cred ca poti generaliza pentru toate daca s-a stricat unul. In plus, mai trebuie o mentenanta din cand in cand, mai verifici si tu. Un motor in 2 timpi e putin mai "nazuros" in ce priveste intretinerea. Clar nu vor avea aceeasi fiabilitate cu cele japoneze sau italiene, de aici si diferenta de pret. Al meu nou a fost vreo 38 milioane nou nout, spune tu cat costa unul nou italinesc sau japonez.

Despre aluzia de pret, las pe altii sa judece. Dar sa zici ca e praf inseamna sa ai putine cunostinte tehnice. Si ti-ai fi dat seama ca ti s-a dus pompa de ulei prin simplul fapt ca nu mai iesea fum pe toba si tragea mai tare.

Iti spun cat costa reparatia asa la primul magazin din vitan: 100-150 janta, 60 aripa, 170 carena piese noi. Cu sh cred ca iesi mult mai bine. Pt cine are timp sa caute. Iar pretul e supus negocierii. Nici bicicleta nu-ti iei la banii astia.

Cele bune!

--------------------
Renault Laguna 1998/ RXE
+
razvan_smart
post 13 Nov 2012, 17:05
Post #4

Membru autentic

VANDUT!

--------------------
Renault Laguna 1998/ RXE
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 16:21
Dacia