capota intredeschisa
![]() ![]() ![]() |
capota intredeschisa
alexandru_sever |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 28 December 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2011,Clio III,benzina,motor 1,2l 16V
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Motorul nu are nimic in schimb PARBRIZUL da ...daca mai circuli cu viteza si cu capota neasigurata in inchidere.
La Laguna 2 aveam senzor pentru capota cu afisare in bord(usi+hayon inclusiv). @+ This post has been edited by espacern: 7 Nov 2012, 16:55 |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
alexandru_sever |
![]()
|
iti dai seama ca de acum incolo capota va fi verificata in permanenta, impreuna cu usile
![]() |
--------------------
Renault
Clio
|
|
gmc78 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 26 March 12 ![]() |
Curata mecanismul de inchidere sa mearga usor, apoi il ungi si nu o sa mai ai probleme pina se aduna iar mizerie si il blocheaza.
|
--------------------
si un Renault
Clio 3 , 1.4 ,
2007 in intretinere
|
|
twinbubu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 24 August 09 ![]() |
Am patit eu la Renault 18 datorita faptului ca sistemul de inchidere a capotei era destul de uzat iar carligul ala de trebuia sa tina capota in caz de deschidere accidentala nu a tinut,m am trezit la 120 km la ora cu capota pe parbriz.Parbrizul spre norocul meu a scapat teafar,dar capota a necesitat inlocuire.Dupa acest eveniment la noua capota atasasem un lant cu lacat pe interior.
|
--------------------
Renaut
twingo
- IS 06 TIK
2001
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
de inchis cum inchizi capota?
daca nu o lasi sa "cada" e posibil sa nu o fi apasat suficient daca pleci cu o usa deschisa incepe sa urle bordul ![]() |
--------------------
renault
clio III
- B-xx-ELF
2007 1.6 16V dynamique
|
|
alexandru_sever |
![]()
|
trebuie sa o imping ca sa se aseze. ea ramane prinsa intr o siguranta, cum e si la usi, cand usile sunt intredeschise dar nu pot fi efectiv deschise decat daca tragi de clappeta in intorier si apesi maneta in exterior. am deschis si inchis de cateva ori capota si mecanismul merge f bine. Primul gand cand am gasit o deschisa: ma apucase paranoia, ca mi a umblat cineva prin masina...
This post has been edited by alexandru_sever: 10 Nov 2012, 01:38 |
--------------------
Renault
Clio
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 18:46 |