lumina patrunde prin, ...
![]() ![]() ![]() |
lumina patrunde prin, ...
Alex_Judoka |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 474 Joined: 9 September 10 ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_1375.JPG ( Size: 1.13mb ) Number of downloads: 341 |
||
--------------------
Jeep
Grand Cherokee Limited -
2008 ...............................................................................
|
|||
adi_tanasescu |
![]()
|
cruise control cu butoane iluminate ! Group: Members Posts: 114 Joined: 21 June 10 From: Bucuresti ![]() |
Da exista. Lumina patrunde din lateral prin imbinarea serigrafie=plastic alb reflector de lumina.Ca sa verifici apasa pe ramele de la ceasuri (cele dinspre sofer ) si o sa vezi ca iluminatul parazit dispare.
Eu am montat la iluminatul ceasurilor niste leduri albe foarte puternice ( in comparatie cu lumanarile protocalii de fabrica) si am avut acelasi efect.O solutie cam precara ar fi sa lipesti cu superglue serigrafia de plasticul alb dar nu o mai desfaci curand.Verifica noaptea apasand usor pe ramele dela ceasuri, si apoi cauta o metoda de apasare mecanica pe serigrafie pentru a elimina lumina parazita. |
--------------------
renault
megane sedan 2,0 16v
2005
- B 52 ADI
|
|
Alex_Judoka |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 474 Joined: 9 September 10 ![]() |
nu cred ca am sa mai umblu vreo data acolo , Multumesc de informatie.
Mi s-a propus intre timp varianta schimbarii ceasurilor cu unele "plasma" ... Se merita? |
--------------------
Jeep
Grand Cherokee Limited -
2008 ...............................................................................
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Schimba serigrafia cu alta sau cu o serigrafie custom, plasmele sunt urate rau si tot nu scapi de problema pentru ca plamele au gol acolo unde sunt martorii.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:09 |