Nu se aprind luminile de pe hayon
![]() ![]() ![]() |
Nu se aprind luminile de pe hayon
raducostel2006 |
![]()
|
||
durastelco1974 Group: Members Posts: 89 Joined: 21 June 11 From: Targu Jiu ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1
Laguna 1, /1994/ 99cp / 66kw / motor 1794.
|
|||
Tzache_co |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 9 February 10 From: B R A S O V ![]() |
Exact aceasi problema am avut si eu , si am dus masina la service si pana la urma au constatat ca este o mufa care duce in spate la tot ce tine de haion inclusiv stergatorul de pe spate ( era topita ) mufa se afla undeva sub volan nu stiu exact unde dar acolo e si de acolo e si problemala tine sigur.
|
--------------------
RENAULT
Laguna 1 / Laguna 2 / Laguna 3 2.0 16v
1999 / 2002 / 2010
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Este o mufa galbena, care intra in tabloul de sigurante, deasupra pedalierului.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
raducostel2006 |
![]()
|
durastelco1974 Group: Members Posts: 89 Joined: 21 June 11 From: Targu Jiu ![]() |
Stergatorul si incalzirea parbriz functioneaza. Sa fie doar o probleme a conductorilor pentru lumini. Ca nu/mi mai functioneaza luminile si, de cand am schimbat butonul de inchidere hayon nu a mai mers. Sa incercsa verific cu un plus, ceva de la baaterie??? Sa pun pe direct la luminile din spate??? Pot face cest lucru???? Va rog sa ma tineti la curent, daca nu devin prea insistent. MUltumesc!!!!
|
--------------------
Renault
Laguna 1
Laguna 1, /1994/ 99cp / 66kw / motor 1794.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 14:49 |