Uzura volanului, volan uzat
![]() ![]() ![]() |
Uzura volanului, volan uzat
gorelinio |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 6 January 11 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
renault
Megane Sedan 2.2 2006/1.5 DCI/60KW/Privilege
|
|||
atipiq_nightmare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 14 June 10 ![]() |
Schimbul este scump,husa este naspa singura solutie este imbracarea.
|
--------------------
Megane
RS 225 Nimbus Grey
2007 Milltek Decat 2.75"+Catback 3" K-TEC Racing,ITG Cold Air Intake,FERODO DS2500 Rear Brake Pads,MILLERS CFS Competition Fully Synthetic Engine Oil, etc.
|
|
allexey |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 4 March 12 ![]() |
Sau, varianta usoara, cuperi un volan de piele de la dezmembrari. Arata impecabil chiar si dupa 200k km. Eu am cumparat pentru un prieten si am dat vreo 100 de lei pe el.
Spor. |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
mac1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 2 March 12 From: Bucuresti ![]() |
O alta varianta este mersul lejer, fara morcov in fund si fara stres.
In felul acesta volanul scapa de strangerile exagerate ale mainilor si uzura nu se mai manifesta. Directia asistata s-a inventat pentru un condus lejer. Acelasi lucru este valabil si pentru manerul schimbatorului de viteze. Aviz pentru incordatii si stresatii la volan. |
--------------------
Nissan
X-trail
2008 2.0ldci 175 CP
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Luati SH cu piele. Al meu are 6 ani si 90.000 km su niciun semn de uzura (cel cu piele bej).
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
am husa si nu este uzat
|
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
Silk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 387 Joined: 1 November 11 From: Bucuresti ![]() |
@rombul : sa folosesti husa pt volan, ca atunci cand vei vinde masina, sa se bucure si cumparatorul de volan "nou" , ca tu nu ai vrut !
@gorelinio : precizeaza ce tip de volan ai, paote ajuta lumea sa iti dea sfaturi utile pt tine !!! Parerea mea : imbraca-l cu piele. Am vazut astfel de lucrari si arata acceptabil ! This post has been edited by Silk: 9 Oct 2012, 13:05 |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V SE
- so sylk
2011 Plecat in depresie......
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Da, dar costa cat unul SH original si nu se compara ca senzatie, plus ca iese cam gros.
De exemplu: http://www.okazii.ro/accesorii-auto/volan/...ne-2-a114184210 This post has been edited by mars: 9 Oct 2012, 23:08 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
La mine apar mici gauri in material si nu e vorba de stres la volan. Cred ca tine si de transpiratie. Mai urat mi s-a uzat pielea de la frana de mana care nu inteleg cum s-a facut asa avand in vedere ca se foloseste mult mai rar decat volanul.
http://www.reno.ro/index.php?act=Search&CO...ighlite=defecte |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
DFL |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 28 December 11 ![]() |
La mine volanul se prezinta OK, inseamna ca nu sunt stresat
![]() In schimb maciulia la schimbator .......s-a gaurit acea piele. |
--------------------
Renault
Clio III
2008 - 1.4 16v - Dynamique
|
|
blual |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 8 July 09 ![]() |
pot confirma cele spuse si prezentate prin poze de spy_oh_joy1389., pentru ca si eu ma confrunt cu :
1. materialul de pe frana de mana uzat prematur....desi culmea, aceasta nu este folosita prea des. Acesta s-a uzat in zona superioara, nicidecum pe partea de dedesubt de unde practic tragi de maner. Pentru mine asta ramane un mare mister! 2. mica crapatura din lateralul scaunului soferului Volanul sau schimbatorul inca nu manifesta nici un fel de semne de uzura. |
--------------------
Renault
Megane
- B 82 AIL
2008 Megane sedan 2008/ Privilege/ Noir nacre, Luxor rims, dci, 105 cp
|
|
dorumntn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 10 June 12 ![]() |
colegi spuneti mi si mie va rog cum se remediaza problema cu decojirea manerelor portierelor......cat despre volan ????????
|
--------------------
renault
megane 2
2005
|
|
gorelinio |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 6 January 11 From: Constanta ![]() |
Despre decojire manere sunt cred ca 5 topic-uri deja scrise...doar trebe sa dai un search
Eu am volanul bej pe masina si as opta pe varianta cu imbracat in piele deoarece zic ca ar tine mai mult materialul acela....acuma nu stiu ce sa zic daca ma insel sau nu. Daca gasesc volan ca si nou la banii astia, in jur de 200 ron parca mai degraba as cumpara unul decat sa il imbrac pe asta vechi.... Sunt inca in dubii si astept mai multe sugestii poate luam si noi o decizie inteleapta |
--------------------
renault
Megane Sedan 2.2 2006/1.5 DCI/60KW/Privilege
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
QUOTE(blual @ 10 Oct 2012, 10:06) pot confirma cele spuse si prezentate prin poze de spy_oh_joy1389., pentru ca si eu ma confrunt cu : 1. materialul de pe frana de mana uzat prematur....desi culmea, aceasta nu este folosita prea des. Acesta s-a uzat in zona superioara, nicidecum pe partea de dedesubt de unde practic tragi de maner. Pentru mine asta ramane un mare mister! 2. mica crapatura din lateralul scaunului soferului Volanul sau schimbatorul inca nu manifesta nici un fel de semne de uzura. La mine se manifesta aproape la fel, insa cu urmatoarele diferente: 1. Materialul de pe schimbatorul de viteza incepe incet sa se innegreasca cremul de pe langa banutul acela cu vitezele, cred ca de la de podul palmei cu care schimb viteza. NU am obiceiul sa stau cu mana pe schimbator in mers. 2. Crepatura din lateralul scunului din musama a aparut cam cu juma de an in urma in jur de 60k km aveam atunci. Cred ca tine si de varsta materialului nu neaparat de frecusul de pe scaun, gen sus-jos din masina. Cam astea ar fi deocamdata. |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
blual |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 8 July 09 ![]() |
Cred ca am observat ceva mici crapaturi si la una dintre cusaturile de pe volan (cea din stanga jos cum te uiti la volan). O sa incerc sa fac si o poza, dar nu stiu daca pot prinde detaliile astea.
Oricum, materialul de pe frana de mana s-a facut execrabil. Am incercat sa utilizez niste detergent lichid de la MAFRA pentru curatare pentru piele si atunci am observat hidosenia de pe frana de mana (initial credeam ca este doar murdara) |
--------------------
Renault
Megane
- B 82 AIL
2008 Megane sedan 2008/ Privilege/ Noir nacre, Luxor rims, dci, 105 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 21:47 |