Limitare turatie 3000
![]() ![]() ![]() |
Limitare turatie 3000
vargamihai11tm |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 5 October 08 From: Lugoj ![]() |
|
||
--------------------
renault
Clio 1.2 16 V
2005 octombrie 5 usi BB
- TM 53 VML
|
|||
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cu bujiile cum stai ? Dar cu bobina de inductie ?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
vargamihai11tm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 5 October 08 From: Lugoj ![]() |
QUOTE(BannedHost @ 22 Sep 2012, 18:15) Multumesc de raspuns. La ele ma gandeam si eu, dar mai voiam si o confirmare. Acuma vreo 3 -4 ani facea masina mea ca un tractor. A fost prima mea cunostiinta cu Clio. Am cumparat si bobina si bujiile. pentru-ca bujile au venit primele am schimbat bujiile si problema s-a rezolvat. Si bobina m-a ramas ca piesa de schimb. Nu stiu dar si acum as incepe cu bujiile. Nu-mi vine sa cred am mers cu ele deja 20.000 Km !Sunt NGK. Eu credeam ca am numai vreo 2-3000 Clio meu mai mult sta in garaj. O folosesc numai la drumuri lungi de 3-4 ori pe an. Treaba buna este ca daca intra limitarea de turatie si poti merge numai cu 81km/ora, consuma f. putin. Am scos un consum mediu de 4.09l/100km Lugoj-Oradea si am mai pus si clima cca 1/4 din timp. Partea proasta este ca mi-a trebuit pe autostrada TM- Arad vreo 12 Km sa depasesc un camion. Noroc ca nu a venit nimeni din spate. La intoarcere masina si-a cam revenit majoritatea timpului si am avut un consum mediu de 5,5l. Pe autostrada am mers cu 130. in rest cu 100. Maine, luni o sa schimb bujiile si va mai spun ce sa intamplat. |
--------------------
renault
Clio 1.2 16 V
2005 octombrie 5 usi BB
- TM 53 VML
|
|
mihaisava |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 27 September 12 ![]() |
Am avut si eu aceeasi problema si am remediat-o prin curatarea clapetei si verificarea etanseitatii galeriei de admisie cu Clip
Trebuie sa ai 250-330 mBar la ralanti presiunea aerului in galerie, cand presiunea atmosferica este de 1013 mBar ( deci o atmosfera ) |
--------------------
clio 2
3 usi
2002
- B-18-ZPC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 19:17 |