Bloc lumini, Sau arde,uite-o cum arde
![]() ![]() ![]() |
Bloc lumini, Sau arde,uite-o cum arde
mircea-daniel |
![]()
|
||
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Lagunaaaa
- B 666 GGG
2003 Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|||
MariusRZR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 716 Joined: 22 May 10 ![]() |
Cred ca mai bine ii scoti borna. Better safe than sorry.
Ai pus altfel de becuri de curand? |
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Nu,nu am intervenit cu nimic asupra instalatiei eletrice.
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
- B 666 GGG
2003 Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
victor cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 May 07 From: Bucuresti ![]() |
las-o cu borna scoasa deoarece blocul de lumini ramane alimentat chiar daca scoti cardul.schimba blocul si verifica starea papucilor din mufele prin care se conecteaza becurile farurilor.fa o ferificare si la bornele fazelor scurte daca tot esti la operatia asta.daca gasesti papucii inegriti sau cu tenta albastruie,inseamna ca a fost un contact imperfect .am patit asa la un ren 21 iar schema de la laguna nu e diferita,principiile raman aceleasi
|
--------------------
renault
LagunaII 1.8,16v
2003limousine
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
Am dat jos blocul de lumini... Am mai tras de ea, stanga, dreapta si acum pare ok, nu mai fumega. Se simte ca e ceva dat peste cap in interior, bine ca merg faza de drum si pozitiile+proiectoare. Dar nu mai am faza lunga si flash. Deci probabil s-a rupt ceva in interior si luni o sa comand un bloc de la dezmembrari si vom vedea ce si cum.
Mentionez ca am incercat sa desfac cutia blocului de lumini, insa are niste prinderi idioate si am zis ca nu se merita. Mai bine il schimb cu tot si aia e. |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
- B 666 GGG
|
|
victor cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 May 07 From: Bucuresti ![]() |
sfatul meu este sa nu te joci,nu-l mai utiliza deloc,daca se desprinde vreun contact(cam asta este lucrul care crezi tu ca zdrangane in bloc),sa vezi atunci foc.vad ca pe la bursa sunt destul de ieftine cele second hand
|
--------------------
renault
LagunaII 1.8,16v
2003limousine
|
|
12AHD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 24 December 09 From: Ploiesti ![]() |
Nu mai utiliza masina cu acel bloc de lumini!Un coleg apatit-o la un Clio Symbol si i l-am putut repara. Luasera foc firele din el, si i le-am inlocuit. Nu te juca cu asa ceva, este foarte riscant!
|
--------------------
Renault
Laguna 3 110kw
2009 break automata
|
|
ccv81 |
![]()
|
![]() intr-o lume plina de gropi ma feresc si eu cum pot!!! Group: Members Posts: 396 Joined: 4 November 07 From: Botosani ![]() |
QUOTE(mircea-daniel @ 16 Sep 2012, 12:16) Am dat jos blocul de lumini... Am mai tras de ea, stanga, dreapta si acum pare ok, nu mai fumega. Se simte ca e ceva dat peste cap in interior, bine ca merg faza de drum si pozitiile+proiectoare. Dar nu mai am faza lunga si flash. Deci probabil s-a rupt ceva in interior si luni o sa comand un bloc de la dezmembrari si vom vedea ce si cum. Mentionez ca am incercat sa desfac cutia blocului de lumini, insa are niste prinderi idioate si am zis ca nu se merita. Mai bine il schimb cu tot si aia e. un bloc nou de lumini gasesti in jurul a 200 lei |
--------------------
renault
laguna2
- BT 01 XUA
2003 EXPRESSION 79kw 107cp Ciuclea Cristian.(cristianciuclea@yahoo.com) 0740780113-pt cei care vor sa ma contacteze,oricand cu placere
|
|
siriteanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 748 Joined: 19 May 11 From: Iasi ![]() |
mai nene .. da ce-ati bagat frica-n mine..
![]() nu-mi spune-ti ca ia foc masina .. plus ca ... pe cotiera de pe portiera sofer .... la butonul ce blocheaza usile spate ..mereu e cald cald .... la fel si cu cel de pe cotiera ..... ( mai am un megane 2 si e la fel de cald si acolo ... ) .. |
--------------------
Renault
Laguna II Ph II 1.9 Dci 96KW
-
Dynamique 2006
|
|
AdR!@N |
![]()
|
![]() Adrian Group: Members Posts: 1.175 Joined: 13 December 10 From: Timisoara ![]() |
Consola butoanelor pentru geamuri/blocat spate este calduta de la beculetele din butoane ca sunt cu incandescenta...o schimbare in bine ar fi LED-uri.
Verifica mufele de la triplele din spate, mai mult ca sigur sunt oxidate si nu mai fac masa, cand o sa le desfaci o sa iti dai seama. Se curata bine cu varful unui cutter. In legatura cu blocul de lumini si eu recomand schimbarea lui si verifica toate firele ce pleaca de la el (din mufa) sa nu fie vreunu copt. |
--------------------
Renault
Latitude
Luxury 2.0dCi CVA Renault Laguna 2 - 1.9dCi 120CP, 333 333km+
|
|
victor cristian |
![]()
|
siriteanu,o masa slaba nu iti va aprinde masina,stai linistit.nu confunda cele doua probleme,sunt cu totul diferite atat mecanic cat si electric
This post has been edited by victor cristian: 18 Sep 2012, 16:44 |
--------------------
renault
LagunaII 1.8,16v
2003limousine
|
|
Seba Sama |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 5 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(siriteanu @ 17 Sep 2012, 18:55) mai nene .. da ce-ati bagat frica-n mine.. ![]() nu-mi spune-ti ca ia foc masina .. plus ca ... pe cotiera de pe portiera sofer .... la butonul ce blocheaza usile spate ..mereu e cald cald .... la fel si cu cel de pe cotiera ..... ( mai am un megane 2 si e la fel de cald si acolo ... ) .. Am avut si eu problema asta. Cica e destul de comuna. Se topeste mufa, ca e plasticul prost calitativ. Am fost la un electrician si a rezolvat-o cu un "bypass" cu ziceau acolo. Trebuie sa demontezi tripla si sa te uiti la mufa aia. Daca ai noroc e doar contact prost, daca nu e topit plasticul si doi "papuci" fac scurt. |
--------------------
Renault
Laguna II
- TM 32 PAS
2002 Berlina 1.6 16 V
|
|
siriteanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 748 Joined: 19 May 11 From: Iasi ![]() |
am sa ma duc la electric in week-end .. sa o fac o data ca nu o mai suport ... in cel mai rau caz trebuie sa schimb soclurile alea ..dar .. nu cred ..
|
--------------------
Renault
Laguna II Ph II 1.9 Dci 96KW
-
Dynamique 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 15:45 |