Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Fulie alternator 1.9 Dci, Cod

RENO SS DPR
post 14 Sep 2012, 11:27
Post #1

Membru autentic

Group: Members

Salut. Am cautat de mi-a venit rau in toate posturile un cod de la fulia alternator la laguna 1.9 dci (poate nu are si nu stiu eu...sau poate se ia dupa codul alternatorului, pe care nici pe ala nu-l stiu). Am fost sa o comand si vanzatorul mi-a spus ca are mai multe coduri acolo (asta dupa ce i-am dat toate datele masini MELE). stiti ceva de treaba asta, ma puteti ajuta cu ceva?

--------------------
RENAULT LAGUNA 2.0 Dci 2007
No religion ! ONLY God !!!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Dj_captainu
post 14 Sep 2012, 13:56
Post #2

Membru

From: Bucuresti

Sunt unele cu 5 caneluri si altele cu 4. Eu am avut initial cu 4 si am pus cu 5 cand am schimbat cureaua si rolele. Era pe duca fulia veche si mecanicul nu avea decat cu 5 si mi-a spus ca e ok, ramane un canal liber. E problema daca ai cu 5 si pui cu 4 pentru ca ramane o parte de curea in aer.

This post has been edited by Dj_captainu: 14 Sep 2012, 13:57

--------------------
Renault Laguna 2 2003 , 1.9DCI, 120CP - IL-16-RYN
Laguna 2 Dynamique
+
RENO SS DPR
post 14 Sep 2012, 14:15
Post #3

Membru autentic

QUOTE(Dj_captainu @ 14 Sep 2012, 13:56)
Sunt unele cu 5 caneluri si altele cu 4. Eu am avut initial cu 4 si am pus cu 5 cand am schimbat cureaua si rolele. Era pe duca fulia veche si mecanicul nu avea decat cu 5 si mi-a spus ca e ok, ramane un canal liber. E problema daca ai cu 5 si pui cu 4 pentru ca ramane o parte de curea in aer.
*

n-am decat sa numar canelurile curelei, sa stiu de care comand. Dar ideea e ca ala o sa ma intrebe de cod, ca poza e poza, nu o sa se apuce sa numere din poza (care oricum e prezentata la general in programul acela) cate caneluri are fulia.

--------------------
RENAULT LAGUNA 2.0 Dci 2007
No religion ! ONLY God !!!
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th April 2025 - 14:11
Dacia