Chestie minora, astept pareri
![]() ![]() ![]() |
Chestie minora, astept pareri
ritter |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.169 Joined: 17 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
Fost Renault
Megane 2.2 Bicorp 1.6 16V
2007 Sport Dynamique
|
|||
tpv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 588 Joined: 12 February 09 From: Oradea ![]() |
La plecarea de pe loc inceraca sa nu misti volanul, daca tot se aude pocnitura e posibil sa fie de la planetara, eu am avut aceiasi pocnitura la fostul Clio si a disparut o data cu schimbarea planetarei.
|
--------------------
Nissan
X Trail Automat T 31 4x4
2007, 2.0 dci 150 cp distributie lant
|
|
mede0105 |
![]()
|
![]() mede Group: Members Posts: 44 Joined: 15 November 11 From: RM.Valcea ![]() |
asa imi face si mie de fiecare data mai ales iarna la frig.cred ca asa fac toate
posibil sa fie de la abs |
--------------------
Renault
Megane
- VL 15 AMD
2005 1.6 16V
|
|
brutus1789 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 1 February 12 From: Călărași/Slobozia ![]() |
Se aude fix la punerea în mișcare sau exact la prima mișcare a volanului?
Încearcă să mergi primii metrii cu roțile/volanul drept, și vezi exact când se aude. |
--------------------
Bicicletă
Pegas
- CL03LFP
1976
|
|
ritter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.169 Joined: 17 February 10 ![]() |
Cand le combin pe amandoua. La prima miscare a masinii odata cu simpla miscare a volanului, juma' de centimetru stanga-dreapta.
Azi am miscat-o fara sa ating volanul si nu a facut. PS ...si a aparut de cand s-a racit afara, mai ales dimineata This post has been edited by ritter: 13 Sep 2012, 10:14 |
--------------------
Fost Renault
2007 Sport Dynamique
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Asa facea si a mea numai ca in timp se accentuase,dupa ce am schimbat bucsa lde teflon a caseta a disparut si nu aveam joc in caseta mai deloc.
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
ritter |
![]()
|
Cine se ocupa oare pe aici cu bucsa asta ?
![]() |
--------------------
Fost Renault
2007 Sport Dynamique
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
este un tip prin ploiesti - nu mai stiu nickname-ul de pe forum - era vb de 100 ron si contra cost iti asigura si montajul si mai toti de pe forum erau f multumiti de piesa - bafta
caut numele si ti-l trimit pe pm |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
cristian_nechita |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 22 April 11 ![]() |
Asa face si a mea.
Sunt foarte rigide capetele de bara, adica articulatia aia sferica este foarte stransa, pe timpul noptii se gripeaza, iar dimineata cand misti prima data de volan se deblocheaza cu o pocnitura. |
--------------------
Laguna
3
2012 |
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Am avut si eu situatia asta. Un fel de clonclanit numai la rece, dimineata, dupa care disparea. A fost una din bucsile motorului (a vazut-o cand am facut distributia). Schimbat. Liniste.
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
ritter |
![]()
|
Da-da, este posibil pentru ca a aparut de cand a dat frigul putin, face condens, prinde o mazga acolo sau chiar intre placute si disc, dupa care apare zgomotul la "rupere".
Merci |
--------------------
Fost Renault
2007 Sport Dynamique
|
|
hpl1520 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 2 October 11 From: Brasov ![]() |
aleksanders trimite si mie un pm cu numele tipului daca vrei.
mersi, ![]() |
--------------------
renault
megane
2004 1.5
|
|
ritter |
![]()
|
Revin cu acelasi simptom. Acum face de fiecare data cand pun masina in miscare (exact in sec. 1 dupa miscare, si apoi dispare). Troznitura discreta se simte putin si in volan. Apare indiferent de momentul zilei, de temperatura, etc... si numai cand sunt cu rotile drepte.
Ce poate fi ? This post has been edited by ritter: 1 Oct 2012, 17:00 |
--------------------
Fost Renault
2007 Sport Dynamique
|
|
ritter |
![]()
|
up
|
--------------------
Fost Renault
2007 Sport Dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 23:46 |