Probleme Ventilator clima treapta 4 Grand Scenic, nu merge treapta 4
![]() ![]() ![]() |
Probleme Ventilator clima treapta 4 Grand Scenic, nu merge treapta 4
winkliii |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 26 July 12 From: Medias ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megan Grand Scenic 1.9DCI
2006
- SB10BWL
|
|||
winkliii |
![]()
|
Am gasit si poze cu locatia lui, http://www.forum-auto.com/pole-technique/m...sujet516935.htm
|
--------------------
Renault
2006
- SB10BWL
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Acolo este descris pentru Clima si tu spui ca ai AC simplu....este la fel modulul?
@+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Dar o droaie de discutii pe tema asta in acest forum nu ai gasit ?
http://www.google.ro/cse?cx=partner-pub-56...lima&gsc.page=1 Numai bine |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
winkliii |
![]()
|
La mine este AC simplu dar banuiesc ca pozitionarea pieselor prin bord o fii la fel sau ma insel?
|
--------------------
Renault
2006
- SB10BWL
|
|
winkliii |
![]()
|
QUOTE(jas2 @ 27 Aug 2012, 10:41) Dar o droaie de discutii pe tema asta in acest forum nu ai gasit ? http://www.google.ro/cse?cx=partner-pub-56...lima&gsc.page=1 Numai bine am gasit chiar multe dar sunau in felul urmator, nu merge de loc sau merge doar pe patru ,sau era vorba de scenic I care banuiesc ca "difera de Scenic II " la mine merge 1, 2, 3 si nu merge 4, si credema ca stiam de existenta google lui si ca este search pe forum , si banuiesc ca este forum sa ne ajutam nu sa parem mai destepti ca altii , cu replica ce ai dato nu ai ajutat chiar de loc, scuze daca am jignit dar asa este, numai bine This post has been edited by winkliii: 30 Aug 2012, 20:19 |
--------------------
Renault
2006
- SB10BWL
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Fiecare problema pare unica in felul ei chiar daca nu este asa.
O cautare amanuntita si chiar afisarea rezolvarii dupa este benefica...tuturor. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
winkliii |
![]()
|
Ideea era ca daca stiu sigur ca aceea e problema pot cumpara piesa de pe ebay la un pret rezonabil, daca bine tin minte in jur de 35 max 40 lire cu transport cu tot, dar in prima faza peste 1 saptamana am sa incerc sa demontez piesa sa vad daca se poate repara.
|
--------------------
Renault
2006
- SB10BWL
|
|
winkliii |
![]()
|
Iata si problema din cauza careia nu merge treapta 4 la ventilator , este topita mufa de la retostat sau cum so mai numi , sper sa gasesc o mufa cu macar 3 , 4 cm de fir din dezmembrari, vreo idee unde as putea gasii in tara?
Attached thumbnail(s) IMG_0621.JPG ( Size: 1.2mb ) Number of downloads: 843 IMG_0624.JPG ( Size: 1.03mb ) Number of downloads: 906 |
--------------------
Renault
2006
- SB10BWL
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
winkliii, dezmembrari sunt multe in jurul Tg. Mures si cred ca e imposibil sa nu gasesti chiar mai aproape de tine.
Daca acea mufa este topita, ma gandesc ca si perechea trebuie sa aiba ceva probleme. Pt. o lucrare de calitate as recomanda sa cauti/cumperi, SH, o pereche de mufe (mama/tata) de putere corespunzatoare cu fire pe ambele parti urmand sa cositoresti firele uneia pe panou + firele celeilalte in locul mufei topite. Astfel nu mai esti limitat la o anumita mufa/marca/tip... doar sa fie din domeniul auto, acestea fiind gandite pt. curenti mari si tensiuni mici. |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
gabi65 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 10 February 10 ![]() |
Am si eu un scenic din 2001 si nu imi merge ventilatia/AC decat treapta 4...deci orice ar fi chit ca e AC ori ventilatie...pozitia 1-2-3 nu merge deloc!! decat treapta 4 !
|
--------------------
Renault
Clio
2000/1.2 8v
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
gabi65, ti-e arsa siguranta termica din grupul regulator de turatie al ventilatorului.
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=168410&hl=ventila* Daca esti priceput, o rezolvi in 30 de min. cu costuri mai mici decat o bere ![]() |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
winkliii |
![]()
|
Rezolvata problema cu clipsuri rapide 2 pe fir, timp de lucru aprox 3 ore 30
This post has been edited by winkliii: 22 Sep 2012, 19:28 Attached thumbnail(s) IMG_0028.JPG ( Size: 1.55mb ) Number of downloads: 888 IMG_0030.JPG ( Size: 1.38mb ) Number of downloads: 842 |
--------------------
Renault
2006
- SB10BWL
|
|
winkliii |
![]()
|
Am mai gasit si pe ebay un kit de reparatii contine retostat cu + si - dublat si mufa noua la fel cu + si - dublat pretul era in jur de 120 lire cu tot cu transport in romania, daca nu e problema va pot adauga si link , in caz ca e o problema rog un moderator sa stearga link ul. http://www.ebay.co.uk/itm/Renault-Scenic-l...=item1e67e8ae67
|
--------------------
Renault
2006
- SB10BWL
|
|
horyc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 19 May 11 From: Gravesend ![]() |
Ca sa nu mai deschid un alt topic, este aceasi problema si la Scenic 1? Ca la cel achizitionat din UK nu ii merge ventilatia. Cand rotesc spre stanga se aude ca se cupleaza clapa de reciclare dar ventilatorul nu.
Vrea sa stiu ca sa nu ma apuc sa testez motorul si sa verific instalatia. Oricum singurantele le-am verificat. |
--------------------
Renault
Scenic
1999
- TX 6761 XC
|
|
horyc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 19 May 11 From: Gravesend ![]() |
Nimic ???
|
--------------------
Renault
Scenic
1999
- TX 6761 XC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 16:09 |