poze
![]() ![]() ![]() |
poze
mario adrian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 24 May 12 ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2003 1.9 dci
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Salut,pozele nu le aruncam asa...pe unde vrem noi...
Ai topic dedicat... http://www.reno.ro/Poze-Cu-Masina-Voastra-Scenic-t89075.html Totusi...in poza ce ne arati? Iedera? O bucata din masina ? Sau stalpul mascheaza ceea ce nu vrei sa ne arati la masina ? Nu am vazut fotografie mai prost facuta...Sincer. Altfel...Sa te bucuri de masinuta cat mai multi km si FARA incidente de nici un fel . |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
jedimisu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 24 October 08 From: Bacau ![]() |
Agree, jas2, dar aceea nu e iedera, e vita-de-vie. Poate e o invitatie, cine stie, ca tot e anul acesta timpuriu.
|
--------------------
Renault
Captur, TCe EDC
2015 Energy flows where attention goes.
|
|
mario adrian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 24 May 12 ![]() |
nu vreau sa fiu nepoliticos dar nu asa se comenteaza.in fine mersi pentru comentariu
o sa mai pun poze si acolo unde mai trimis tu (jas2) This post has been edited by mario adrian: 25 Aug 2012, 23:42 |
--------------------
renault
scenic
2003 1.9 dci
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Nu te-am trimis eu...
E regulamentul site-ului... |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 07:33 |