CUREA DISTRIBUTIE TRAFIC 1.9dci 100, cand se schimba?
![]() ![]() ![]() |
CUREA DISTRIBUTIE TRAFIC 1.9dci 100, cand se schimba?
cojocaru27 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 29 May 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
volvo
s40 2008
2.0d 134cai
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Schimba URGENT kit-ul de distributie....daca vrei sa te bucuri de motorul tau mult timp.
@+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
cojocaru27 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 29 May 06 From: bucuresti ![]() |
o sa-l schimb. probabil a fost schimbat caci masina are toate reviziile facute la reprezentanta si am toate fisele din 30 in 30 de mii de km cu tot ce s-a schimbat la masina dar sunt in germana si e mai greu cu cureaua:) As fi vrut sa stiu la cat este recomandat sa se schimbe, din cate intuiesc s-ar putea cam pe la 90 de mii Deci probabil a fost schimbata si atunci o sa o schimb mai tarziu pe la 180 de mii. Daca nu atunci trebuie comandata:) Si inca o intrebare, cureaua de agregate este alta curea nu? asta se schimba si ea separat...iertati-mi nepriceperea. si multumesc pentru raspuns.
|
--------------------
volvo
s40 2008
2.0d 134cai
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Ai 2 curele pe motorul tau:distributie si accesorii.
Cureaua de distributie este"ascunsa"de un capac de plastic dar cea de accesorii este la vedere. Cureaua de accesorii antreneaza prin intermediul fuliei motor...alternatorul/compresorul de AC/pompa de servo. Daca nu ai nici o justificare scrisa pentru distributie nu te ghida dupa faptul ca PROBABIL A FOST SCHIMBATA. Bineinteles asta este doar un sfat...tu faci cum doresti. @+ This post has been edited by espacern: 7 Aug 2012, 15:35 |
--------------------
.
.
.
|
|
cojocaru27 |
![]()
|
si totusi nu mi-ati raspuns si mie la intrebare, la cati km se schimba in mod normal cureaua de distributie????
thx. |
--------------------
volvo
s40 2008
2.0d 134cai
|
|
espacern |
![]()
|
Ti-am raspuns deja la intrebarea asta dar daca vrei si ceva scris....poftiti va rog in photo.
Asta subliniat cu rosu este termenul MAXIM care nu trebuie depasit. @+ |
--------------------
.
.
.
|
|
furia galbena |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 6 March 11 From: Modena Tirgu Neamt ![]() |
Exact,la nu mai mult de 150.000 km ar trebui sa schimbi cureaua de distributie , si nu mai mult de 5 ani asa cum a expus colegul mai sus....deja din cite am inteles esti trecut de limita...
![]() Nu mai astepta ![]() |
--------------------
RENAULT
TRAFIC
cabina dubla 2005
- NT 04 PIN Puterea , este nimic fara control
|
|
cojocaru27 |
![]()
|
ok, multumesc mult pentru raspunsuri. NU sunt trecut sunt chiar la limita cu km, acum are 142000, insa au trecut intradevar anii din 2006 pana acum sunt chiar 6 ani.
O sa o schimb acum cat mai urgent si probabil ca trebuie schimbata in acelasi timp si cureaua de agregate cu rola corespunzatoare. Aveti idee de unde as putea sa iau piesele mai ieftin? un magazin online cu piese ok? thx. |
--------------------
volvo
s40 2008
2.0d 134cai
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
autokarma si ingaraj sunt cele mai populare.
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
cojocaru27 |
![]()
|
multumesc mult pentru info. M-am uitat acum pe site-urile date si am vazut ca la kitul de distributie exista numerosi producatori, bosc ruvile, etc.... Chiar nu stiu ce sa aleg. Oare masina cu ce vine echipata, ma refer ce brand face piesele pentru echiparea de fabrica?
thx. |
--------------------
volvo
s40 2008
2.0d 134cai
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Sincer nu stiu dar orice ai lua e bun, important e sa o schimbi.
|
--------------------
Renault
Megane Estate
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
espacern |
![]()
|
Curea Gates cu rola Ina este ceva bun.
@+ |
--------------------
.
.
.
|
|
cojocaru27 |
![]()
|
am obtinut niste preturi bune de la reprezentanta renault Targoviste, cred ca mavexim ii zice. O sa schimb kit-ul acolo, cred ca e cel mai bine asa macar am garantie si la piese si la manopera intr-un singur loc.
NU stiu piesele ce provenienta au, insa cei de acolo au zis ca sunt originale renault, deci sper sa fie ok:) Preturile sunt cam cu 2 milioane peste ce am gasit pe net, deci acceptabil. multumesc frumos pentru raspunsuri si sper ca threadul asta sa fie folositor pe mai departe si altora in aceasi situatie cu mine. Bafta |
--------------------
volvo
s40 2008
2.0d 134cai
|
|
papa_mulo |
![]()
|
QUOTE(espacern @ 10 Aug 2012, 10:04) Ca fapt divers, asta am comandat pt kit accesorii ultima oara...si mi-au raspuns ca rola INA nu e pe stoc si ca au ceva nemtesc care avea un nume tot din 3 litere, nu imi mai amintesc exact(ceva cu mult rosu pe ambalaj). Am acceptat si dupa ce am primit-o am desfacut cutia si am constatat ca rulmentul rolei respective era stantat "INA" Deci aia practic faceau plasticul de la rola, sau doar o ansamblau ![]() This post has been edited by papa_mulo: 10 Aug 2012, 12:00 |
--------------------
Renault
Megane Estate
|
cojocaru27 |
![]()
|
Ieri am ajuns la Renault Mavexim in targoviste, pe care chiar ii recomand si am schimbat kitul distributie si kit accesorii. Am obtinut un discount la piese de 10% si fata de pretul aftermarket nu a fost diferenta foarte mare. La fel si manopera a fost de bun simt 350 lei pentru ambele. Oricum cu totul m-a costat 16 milioane si am schimbat tot, de la kit distributie, accesorii pana la ulei si filtre. Ma declar fericit, vechea curea era agatata si nici nu vreau sa ma gandesc ca se putea rupe din clipa in clipa. Pompa de apa era si ea pe duca iar cureaua de accesorii imbatranise, se vedeau ridurile pe cauciuc. Ma simt norocos ca am scapat doar asa. Multumesc mult pentru sfaturi. Bafta!
|
--------------------
volvo
s40 2008
2.0d 134cai
|
|
espacern |
![]()
|
Foarte bine ai facut....chiar daca pot sa zic ca esti norocos.
@+ |
--------------------
.
.
.
|
|
vis59 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 24 November 13 ![]() |
Buna! Poate recomanda cineva un mecanic bun din Bucuresti, care sa inlocuiasca o distributie la un Kangoo 1.9D? Un telefon, o adresa? Multumiri anticipate!
|
--------------------
Kangoo
Expres
2002 Monovolum
- B35NZY
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 15:07 |