Test Clip
![]() ![]() ![]() |
Test Clip
mihaicip03 |
![]()
|
||
![]() MEMBRU Group: Members Posts: 209 Joined: 20 October 09 From: BRASOV ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane sedan meneger
2007 1.5 dci 101 hp ....... BLACK... SI IN BRASOV SUNT MEGANURI...:P...
|
|||
tzsombi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 22 September 06 ![]() |
nu
|
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
CHYBRYT |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 20 July 05 From: Bucuresti Sector2 ![]() |
Salut, asta este cel mai stupid motiv de a schimba calculatorul, se pare ca exista o problema de comunicare intre testerele clip (chinezarii) si megane, aceiasi problema am intalnit-o la peste 5 megane-uri se conecteaza odata din 10 incercari, cu clipul original merge din prima, eu zic sa stai linistit.
P.S. tzsombi ce raspuns sec ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
- B888BAZ
2007
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
mihaicip03 |
![]()
|
![]() MEMBRU Group: Members Posts: 209 Joined: 20 October 09 From: BRASOV ![]() |
Nu vreau sa te contrazic...chiar era priceput tipul...si avea 3 testere dintre care unul era exact ca la cei de la reno.....asa ca...nu stiu ce sa cred...data viitoare cand o sa mai am nevoie de clip...sper ca nu o sa mai fie masina la mine..
![]() |
--------------------
renault
megane sedan meneger
2007 1.5 dci 101 hp ....... BLACK... SI IN BRASOV SUNT MEGANURI...:P...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 13:10 |