problema acte auto
![]() ![]() ![]() |
problema acte auto
mikeydima |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 24 July 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2000/Hatchback
|
|||
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
unii dintre voi vad ca o cam cautati cu lumanarea.
De ce ai facut asta? Vezi ca sunt sute de cazuri ca al tau. Acum depinde de om..ca daca vrea sa te tepuiasca, asta e, te arde. This post has been edited by Sudsemnatu: 24 Jul 2012, 16:26 |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Du-te personal (cu trenul) cu actele cerute si stai cu el la coada sa-ti scoata fiscalul. Este si interesul tau (sa-ti inmatriculezi masina) si a lui (sa scape de ea de la impozit).
In cartea masinii n-o sa apari decat tu. This post has been edited by Ov: 25 Jul 2012, 11:35 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai masina are numere rosii, de unde sa dea ala fiscalul?
Poate mai intai s-o bage la el pe rol si dupa aceea s-o radieze ca sa scoata fiscalul. Pentru asta ii trebuie CIV. Si uite cum se inchide cercul vicios... This post has been edited by tunderbird: 25 Jul 2012, 11:55 |
--------------------
Dacia
Dacia
- B 13 ABC
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000 Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.904 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Se poate lua in evidenta si fara CIV, doar in baza unui act din care rezulta dreptul de proprietate. Aia e de fapt problema, ca apar numerele rosii in baza de date pe alt nume decat cel al cumparatorului final...
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
postul #2 e cel mai elocvent: o cautati cu lumanarea! cum sa cumperi de la X masina lui Y ?
desi dupa noul cod civil, vanzarea bunului altuia e valabila, aici nu se aplica, pt ca datorita regimului special de inregistrare, nu ai cum sa nu stii ca nu tratezi cu proprietarul cum spuneau si colegii, du-te si rezolva personal treburile cat mai ai iesire |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
claudyyu89 |
![]()
|
![]() Membru XXL Group: Members Posts: 168 Joined: 2 November 10 From: M A R T E ![]() |
iti trebuie fiscalul de la cel care a avut numere rosii
![]() ![]() ![]() This post has been edited by claudyyu89: 25 Jul 2012, 22:41 |
--------------------
Audi
A4
Limuzina 1,6 ; 101 cp. Nu îmi este rușine că sunt român. Îmi este rușina că ... alții sunt români.
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
de regula la primarie stramba din nas cand te duci cu Brief si iti cer CIV (deci RAR, identificare omologare). nu e corect, dar asa se intampla. daca insistati, v-o primeste si cu brief, asa cum si la politie va primeste brieful
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
claudyyu89 |
![]()
|
![]() Membru XXL Group: Members Posts: 168 Joined: 2 November 10 From: M A R T E ![]() |
eu am declarat masina la primarie cu brif si contract v-c. Nu s-a pus problema c.i.v. roman. poate eu facr Rar-ul dupa 2 luni ce am achizitionat masina.
|
--------------------
Audi
A4
Limuzina 1,6 ; 101 cp. Nu îmi este rușine că sunt român. Îmi este rușina că ... alții sunt români.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 16:01 |