Problema motor?, Consum de ulei mare, posibil set motor?
![]() ![]() ![]() |
Problema motor?, Consum de ulei mare, posibil set motor?
Steve From Oradea |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.002 Joined: 11 October 04 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II Dynamique 1.9dCi - 140CP
- BH
2003
|
|||
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
fa un test de compresie
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
Steve From Oradea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.002 Joined: 11 October 04 From: Oradea ![]() |
La testul de compresie ce valori trebuie sa fie, adica sub ce valori e problema?
|
--------------------
Renault
- BH
2003
|
|
jordi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.185 Joined: 25 March 10 From: Ploiesti ![]() |
decat sa-i umbli in motor mai bine cumperi altul neumblat. Iesi mai ieftin si stii ca acel motor functioneaza. Un motor cu rk nu mai seamana cu cel din fabrica. Bafta.
|
--------------------
ex. Renault
LAGUNA II 1,9 dci, 120hp
- PH-XX-XXX
2004 Expression
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
jordi stii ca un motor nu mai e ceea ce a fost odata dupa refacere capitala, din propria experienta? Pentru ca eu ma indoiesc de acest lucru daca se folosesc piese bune si de calitate si se lucreaza cum trebuie. Mai ieftin nu cred ca iesi
This post has been edited by gsalexandru: 24 Jul 2012, 06:57 |
--------------------
renault
laguna 2
- sv-07-xjr
2001 1.9 dci expression Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
Steve From Oradea |
![]()
|
La asta ma gandesc si eu,adica am mai mare incredere in motorul meu daca e pus la punct, decat sa iau un alt motor, care cine stie in ce stare e si cat tine. Sincer nu cred, adica sper ca nu sunt mari probleme, adica daca trebuie schimbat doar segmentii, atunci nu are de ce sa nu fie motorul perfect dupa interventie, mai ales ca am un mecanic, care a lucrat la Reno si chiar se pricepe la dCi-uri. Nu e nimeni cine a schimbat segmentii sa auzim niste preturi, pareri?
|
--------------------
Renault
- BH
2003
|
|
Steve From Oradea |
![]()
|
Nimeni?
|
--------------------
Renault
- BH
2003
|
|
sexyrat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 2 December 05 From: Oradea/Timisoara ![]() |
Daca ai codul original iti pot spune un pret pe diseara.
|
--------------------
Renault/Ford
Laguna/Focus
- bh-77-avm
2002/2008 Reparatii mecanice auto, schimb rulmenti cutie de viteze pk6 la cele mai bune preturi in zona Timisoara.Piese auto Diagnoza auto 30 lei.Tel 0744793205
|
|
Steve From Oradea |
![]()
|
Te referi la codul VIN, nu?
VF1BGOG0623719175 Cod motor F9Q C750. Mersi anticipat. |
--------------------
Renault
- BH
2003
|
|
sexyrat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 2 December 05 From: Oradea/Timisoara ![]() |
Imi trebuie codul piesei.
Un coleg cu dialogys poate ne ajuta. |
--------------------
Renault/Ford
Laguna/Focus
- bh-77-avm
2002/2008 Reparatii mecanice auto, schimb rulmenti cutie de viteze pk6 la cele mai bune preturi in zona Timisoara.Piese auto Diagnoza auto 30 lei.Tel 0744793205
|
|
Radocanu |
![]()
|
![]() Membru lagunist Group: Members Posts: 1.983 Joined: 24 March 07 From: Hunedoara ![]() |
Prea putin probabil sa fie de la segmenti...chiar daca ai reconditionat turbina nu strica sa verifici daca are joc. E stiu o laguna...taxi cu peste 400.000 km, careia i-a schimbat turbo si acum nu mai scoate gram de fum...motorul merge perfect. Am auzit povesti cu turbo reconditionate care au picat dupa 3000-4000 km...asa ca...ia-o progresiv. La testul de compresie trebuie sa ai pe toate pistoanele valori asemanatoare (max 1 bar diferenta) daca e diferenta mai mare intre unele si altele te poti gandi la segmenti. Stiu ca la benzinare trebuie sa ai aprox. 10 - 12 bari, dar la diesel clar e mai mult. Oricum verifica diferentele dintre pistoane la testul de compresie, pt ca nu pica toti 4 segmenti odata...pica pe rand, se uzeaza diferential...si atunci poti sa iti dai seama daca ai compresia diferita pe ele.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
- HD-88-CAR
2006 1.9 dci - Dynamique Dezmembrez R.Laguna 2
Telefon 0773803384 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 01:15 |