Probleme telecomenzi alarma si cheie
![]() ![]() ![]() |
Probleme telecomenzi alarma si cheie
motanel pufos |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 14 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Laureate
2006 1.5 DCI
|
|||
oanadenisa |
![]()
|
RENAULT Group: Members Posts: 939 Joined: 19 April 09 From: Focsani ![]() |
in general sunt bateriile de vina de la telecomenzi.intreaba la un centru de montaj alarme.
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 8v /GPL
expresion 2003
- VN RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
motanel pufos |
![]()
|
initial pusesem niste baterii normale, dupa care am luat unele mai de firma, duracell si le-am si verificat, bateriile sunt ok la ambele telecomenzi
oare alarma are vreo antena ceva care sa fi cazut sau nu stiu ca nu mai merge decat de langa masina din dreptul soferului nici macar de la 2 m nu mai bate |
--------------------
Logan
Laureate
2006 1.5 DCI
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
Am si eu o problema cu telecomanda alarmei K9 montata de Serus cand am luat masina. De fapt cu ambele telecomenzi, prima telecomanda am folosit-o ceva timp (1 an max de la cumparare) dar in timp se inchidea din ce in ce mai greu. Apasam butonul, se aprindea ledul dar masina nu se inchidea. Pana la urma am renuntat la ea si am luat-o pe cealalta de rezerva. A mers bine dar vad ca usor usor incepe si asta sa faca la fel.
Apas pe buton de ma doare degetul, ledul se aprinde foarte bine dar masina NU se inchide. Butonul de deschis merge f bine. Daca o desfac pot sa-i fac ceva? |
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Problemele apar pentru ca alarma este pozitionata in fata uch-ului.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
motanel pufos |
![]()
|
QUOTE Problemele apar pentru ca alarma este pozitionata in fata uch-ului. Si cum putem remedia problema ? |
--------------------
Logan
Laureate
2006 1.5 DCI
|
|
kert |
![]()
|
![]() Group: Moderatori Group: Members Posts: 360 Joined: 12 September 12 From: Bucuresti ![]() |
Ia scoate de tot mufele alarmei si apoi vezi "cit bate" cheia masinii. O sa ai o surpriza zic eu...
|
--------------------
dacia
Logan/Sandero Stepway
2006 dci/2017 09Tce-EasyR
- . Daca prin vot am putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lasa sa votam - Mark Twain
|
|
motanel pufos |
![]()
|
am inteles dar cum fac sa am totusi si alarma si sa bata si bine? Se poate monta alarma dupa uch sau ... ?
|
--------------------
Logan
Laureate
2006 1.5 DCI
|
|
kert |
![]()
|
![]() Group: Moderatori Group: Members Posts: 360 Joined: 12 September 12 From: Bucuresti ![]() |
O solutie sigura (nu singura) este sa renunti la alarma pe 433.92MHz si cauta una ce merge pe 315MHz, iar telecomenzile sa aiba baterie de 12v (de ex. din aia mica model 23A).
|
--------------------
dacia
Logan/Sandero Stepway
2006 dci/2017 09Tce-EasyR
- . Daca prin vot am putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lasa sa votam - Mark Twain
|
|
bonytrombony |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 14 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Va salut am si eu o intrebare de ce pana la un moment dat telecomenzile merg de la orice distanta si dintr o data doar de aprope de masina, daca era pozitionata alarma in dreptu uch ului cum spuneti ar trebuii sa faca de la inceput asa nu ?
Si eu am un clio symbol, am masina de 3 ani si dupa 2 ani a inceput si la mine sa faca figuri numai merge deschisa sau inchisa decat de aproape. E pozibil si de la baterii sa fie cele originale de pe telecomenzi au mers foarte bine in momentu cand le am schimbat au inceput figurile. |
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji
2006/1.5 dci
- B 59 GCD
|
|
val2011 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 484 Joined: 17 September 11 From: Buzau ![]() |
Scrie pe foaia cu instructiunile alarmei cum se reseteaza. Vedeti ca are si antena alarma, trebuie pozitionata vertical cat mai sus.
|
--------------------
dacie
1310
1999
- bz..
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 12:17 |