Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Probleme cu masina, Nu se mai tureaza

COCO_THE_BEST
post 16 Jul 2012, 09:50
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Buna ziua am o problema cu leguma mea.Se turaza greu si in mers nu merge mai tare de 120km/h,are motor de 1.9 dti si pe liber nu se tureaza mai mult de 3800rpm care ma puteti ajuta cu aceasta problema va rog?mi-e si groaza sa ma duc cu ea la service sad.gif dar va trebui ca vreau sa merg cu ea in concediu dar am zis sa apelez la voi prima data poate reusesc sa o repar acasa.Sincer eu m-am gandit la turbo ca e dus dar trebuie sa mearga ca si un diesel simplu nu?.Astept pareri si sugestii

PS:Am schimbat toate filtrele!!!

This post has been edited by COCO_THE_BEST: 16 Jul 2012, 09:55

--------------------
Renault Laguna 1999 1.9 dti
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
redlack21
post 16 Jul 2012, 13:05
Post #2

Laguna Addict

Group: Members
From: Oradea

QUOTE(COCO_THE_BEST @ 16 Jul 2012, 09:50)
Buna ziua  am o problema cu leguma mea.Se turaza greu si in mers nu merge mai tare de 120km/h,are motor de 1.9 dti si pe liber nu se tureaza mai mult de 3800rpm care ma puteti ajuta cu aceasta problema va rog?mi-e si groaza sa ma duc cu ea la service  sad.gif dar va trebui ca vreau sa merg cu ea in concediu dar am zis sa apelez la voi prima data poate reusesc sa o repar acasa.Sincer eu m-am gandit la turbo ca e dus dar trebuie sa mearga ca si un diesel simplu nu?.Astept pareri si sugestii
PS:Am schimbat toate filtrele!!!
*

Salut!
incearca sa scoti mufa de la debitmetru de aer care e pe furtunul care merge de la filtru de aer spre motor si incearca sa vezi diferenta , sau daca este vreuna , asta ar fi varianta unu dupa parerea mea si mai incearca sa vezi daca evacuarea functioneaza cum trebuie si nu e infundata.
io pe una dintre astea doua variante mizez dat fiind ca ai filtre schimbate .
bafta !

--------------------
Renault Laguna GrandTour 2006 - BH..
out of the country ;)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th April 2025 - 16:36
Dacia