Problemă de electronică, Întrerupător defect
![]() ![]() ![]() |
Problemă de electronică, Întrerupător defect
VladSoare |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_3090_mic.jpg ( Size: 334.06k ) Number of downloads: 230 IMG_3091_mic.jpg ( Size: 52.76k ) Number of downloads: 264 |
||
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Incearca la magazine gen Dioda (in Bucuresti pe Maica Domnului).
Daca nu gasesti, scoate intrerupatorul ala si adapteaza altceva, mai mare evident, ce va iesi din carcasa. |
--------------------
.
.
.
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Vezi daca gasesti pe aici:
http://www.conexelectronic.ro/produse.php?id=241 Eu sunt la tara acum si merge netul greu si nu prea pot sa caut. Poti sa mai incerci si la www.syscomelco.ro si www.e-piese.ro . Cei de la conex au cea mai buna baza de date. Notezi codul si te duci la ei si ceri pe baza codului. Recomand sa iei niste vaselina cu tine ca sa nu usture ca sunt foarte intepati tipii de la conex. Te intampina cu o atitudine de genul "ce mai vrei si tu?" Ti-l schimb eu daca gasesti ce ai nevoie. |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
mac1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 2 March 12 From: Bucuresti ![]() |
Un electronist priceput il desface si ii curata contactele cu putin alcool.
Se monteaza la loc si merge ca nou. |
--------------------
Nissan
X-trail
2008 2.0ldci 175 CP
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Update: pînă la urmă m-am descurcat singur. Am instalat un întrerupător serios, care sper să nu mai aibă moarte.
![]() Întrerupătorul lui original va rămîne mereu pe on. Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri. ![]() This post has been edited by VladSoare: 28 Jul 2012, 13:10 Attached thumbnail(s) IMG_3092_mic.jpg ( Size: 102.67k ) Number of downloads: 93 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 16:07 |