Imbracare manere in piele, rezolvarea la exfoliere
![]() ![]() ![]() |
Imbracare manere in piele, rezolvarea la exfoliere
mihai_dorin |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_20120706_203657.jpg ( Size: 981.91k ) Number of downloads: 2505 IMG_20120706_203753.jpg ( Size: 1.05mb ) Number of downloads: 2221 |
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|||
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
N-arata rau
![]() ![]() |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Arata ok, in comparatie cu usa, este aproape aceeasi culoare. Partea din spate a manerului din pacate nu se poate imbraca deoarece nu se mai imbina cele 2 piese.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Secsiiiii! Me wanteee
![]() Ba cred ca s-ar putea daca ai avea acces la niste adeziv potrivit, o mana buna pentru taiat si pentru aranjat ![]() This post has been edited by spy_oh_joy1389: 6 Jul 2012, 21:56 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
Nu au fost facute de mine, le-am facut la cineva care se pricepe deci nu este meritul meu. Pielea este destul de groasa, iar ca aceasta sa nu alunece trebuie pusa putin si pe spatele manerului iar spatiul care ramane la imbinarea unor manere obisnuite nu iti permite sa ai doua straturi de piele (cel al manerului superior si cel al manerului inferior, de aceea ramane doar manerul superior imbracat si cel interior vopsit. Maine voi posta poze cu tot ansamblul.
Imbracarea acestora a costat mai putin decat primer-ul care l-am folosit initial la vopsirea lor, dar efectul vizual este unul mai deosebit. 7 Jul 2012, 14:26: Rezultatul final:IMG_20120707_143345.jpg ( Size: 2.55mb ) Number of downloads: 2720 IMG_20120707_143357.jpg ( Size: 2.26mb ) Number of downloads: 2507 This post has been edited by mihai_dorin: 7 Jul 2012, 14:26 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
pacat de diferenta de nuanta...
ideea foarte buna,rezultatul mai putin(vizual cel putin). |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
fiecare cu parerea lui, diferenta de nuanta era si inainte si decat sa le tin fara vopsea adica negre, mai bine asa
This post has been edited by mihai_dorin: 7 Jul 2012, 19:25 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
vizitiug |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 15 May 08 ![]() |
Salut!
Si eu am avut aceeasi problema, dar nu m-am gandit sa le imbrac in piele! Le-am vopsit cu vopseaua masinii, le-am dat cu un lac si arata bestial! (parerea mea ![]() Toate bune |
--------------------
Renault
Megane
2007/Lux Privilege 1.6 16V
|
|
tr_viorel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 11 January 08 From: Craiova, Dolj ![]() |
Pentru Mihai_Dorin. Imi place ce ai realizat. Vreau sa fac lucrarea, cu piele neagra (culoarea tapiteriei usii). Spune-mi, te rog, pielea este fixata cu adeziv, sau numai prin intindere si prindere in chederele celor doua capace ale manerului?
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.1
dec. 2005-confort expression, 1,5dci, 101HP
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
Intinsa la cald si fixata cu adeziv. Atentie, pielea trebuie sa fie subtire, altfel cele 2 manere nu se vor mai imbina.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
KOsmix |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 14 July 11 ![]() |
Salut,
Cum se dau manerele jos? |
--------------------
Renault
Megane II
2005, Authentique, 1.6 16V
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Vezi aici.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Misto...mi-a trecut de mult ideea asta prin cap dar a fost doar o idee. Esti primul la care o vad pusa in practica si arata bine. Pielea aia pare destul de grosuta...cu o piele mai subtire s-ar putea sa mearga pe ambele parti ale manerului. In plus, mi se pare ca am citit(pe la cei care imbraca volane) ca exista si o tehnica de subtiere a pielii in zonele in care ai nevoie...
This post has been edited by papa_mulo: 5 Sep 2012, 11:33 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
sorin000 |
![]()
|
![]() Just a member Group: Members Posts: 517 Joined: 16 April 08 From: Marte ![]() |
@mihai_dorin: Imi poti spune , te rog , cum se demonteaza manerele ? Am scos capacul manerului ,am deconectat mufa de la joystick , am desurubat cele 2 suruburi dar n-am reusit sa dau jos si cealalta componenta a manerului.(vezi poza) Inca se tine in ceva din cate am vazut. Trebuie demontata si fata de usa ? Multumesc anticipat.
P.S. Pt cei mai carcotasi , am folosit functia search si am citit si tutorialul ![]() Attached thumbnail(s) comandaogl6mud.JPG ( Size: 52.36k ) Number of downloads: 1656 |
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
ZEN TCe Audi A4 2016 TFSI S-tronic
Ex. Megane Sedan II 2008 Lux privillege dCi "Dacă mașina mea era ruptă ca tine , nu trecea de RAR..." |
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca te referi la partea de maner care este prinsa pe fata de usa, vezi ca mai are in partea de jos a manerului un surub torx parca ingropat in maner... este unul din suruburile principale care tin fata de usa...
![]() P.S.: nu mai tin minte exact dar parca si sus era tot un surub mai mare cu capatul torx stea. This post has been edited by solidconvert: 9 Sep 2012, 11:15 |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
Pentru a demonta partea de maner din poza (cea care vine fixata pe fata de la usa) trebuie sa declipsezi partea cu piele a fetei de usa, (jumatatea de sus) si apoi sa desfaci 3 sau 4 suruburi (in functie de cat de multa economie de materiale s-a facut la asamblarea masinii tale) care tin manerul fixat pe fata de usa. Pe partea din spate sunt 4 gauri in maner pentru 4 suruburi, 2 sus (vezi marcate cu galben in poza de mai jos) si 2 jos, dar la unele masini am vazut ca au pus doar 3 suruburi, a 4-a ramanand gaura goala.
comandaogl6mud.JPG ( Size: 70.31k ) Number of downloads: 683 This post has been edited by skorpio_bog: 9 Sep 2012, 12:32 |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
shreck |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 24 September 12 From: Bucuresti ![]() |
cat ar costa sa imi execute si mie nenea asta, aceasta lucrare cu aceasi culoare de piele ?
|
--------------------
Renault
Megane II 1.9 DCi
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 08:57 |